Львівський жіночий форум "Культ краси" Субота, 19.05.2012, 03:24
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Навчальний центр краси Іванни Пиріг
                                [Нові повідомлення жіночого форуму · Учасники жіночого форуму · Правила жіночого форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Львівський жіночий форум "Культ краси" » Маленькі чуда - наші дітки! » Малюк росте не по рокам! » Що даруємо на новий рік діточкам? (Все про подарунки дітям)
Що даруємо на новий рік діточкам?
RomashkaДата: Субота, 25.12.2010, 23:01 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, мабуть для кожної матусі зараз актуальне питання новорічних подарунків, давайте обмінюватись ідеями, який подарунок отримає дитина від діда мороза.
Ми з чоловіком вирішили подарувати нашій дівчинці дитячу кухню, адже вона любить проводити час із мамою на кухні і весь час просить погратися кухонним принаддям, тепер матиме своє. А осі наші дідусь із бабусею подарують спортивний комплекс Ранній старт. Вони вважають що зараз дитина мало фізично розвивається, адже погода на вулиці жахлива, не побігаєш. Я спочатку не знала що відповісти, знала, що наші дідусь з бабусею досить неординарні особи, завжди щось вигадують, та й місця в квартирі замало, не знала куди ми його будемо ставити, але вони пояснили, що він зовсім не великий, всього 1,5 м., тим паче, якщо потрібно прибрати його, то швидко збирається . Я перечитала багато інформації і погодилася, дуже вже він функціональний, багато різних сходинок, гірочка, гойдалка. З чоловіком вирішуємо питання, як же ми його розмістимо під ялинку? Мені здається він сподобаеться донечці. Подивіться, такого плану.

OlaLalalaДата: Неділя, 26.12.2010, 01:47 | Повідомлення # 2
Завсідник форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 10
Репутація: 77
виглядає так нічого)))) для дітей то радість smile

Если Я тебе скажу "да" - ты перестанешь меня уважать. Если "нет" - ты перестанешь меня любить. Поэтому- "не исключено".

RomashkaДата: Понеділок, 27.12.2010, 00:21 | Повідомлення # 3
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
Quote (OlaLalala)
виглядає так нічого)))) для дітей то радість

Так, мені дуже сподобалось, як маленька дівчинка на ньому займається.
Дівчинка займається.

Львівський жіночий форум "Культ краси" » Маленькі чуда - наші дітки! » Малюк росте не по рокам! » Що даруємо на новий рік діточкам? (Все про подарунки дітям)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Львівський жіночий форум "Культ краси" © 2009-2012
Створити сайт безкоштовно