| Romashka | Дата: Субота, 25.12.2010, 23:01 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
| Дівчата, мабуть для кожної матусі зараз актуальне питання новорічних подарунків, давайте обмінюватись ідеями, який подарунок отримає дитина від діда мороза. Ми з чоловіком вирішили подарувати нашій дівчинці дитячу кухню, адже вона любить проводити час із мамою на кухні і весь час просить погратися кухонним принаддям, тепер матиме своє. А осі наші дідусь із бабусею подарують спортивний комплекс Ранній старт. Вони вважають що зараз дитина мало фізично розвивається, адже погода на вулиці жахлива, не побігаєш. Я спочатку не знала що відповісти, знала, що наші дідусь з бабусею досить неординарні особи, завжди щось вигадують, та й місця в квартирі замало, не знала куди ми його будемо ставити, але вони пояснили, що він зовсім не великий, всього 1,5 м., тим паче, якщо потрібно прибрати його, то швидко збирається . Я перечитала багато інформації і погодилася, дуже вже він функціональний, багато різних сходинок, гірочка, гойдалка. З чоловіком вирішуємо питання, як же ми його розмістимо під ялинку? Мені здається він сподобаеться донечці. Подивіться, такого плану.
|
| |
| |
| OlaLalala | Дата: Неділя, 26.12.2010, 01:47 | Повідомлення # 2 |
Завсідник форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 10
Репутація: 77
| виглядає так нічого)))) для дітей то радість
Если Я тебе скажу "да" - ты перестанешь меня уважать. Если "нет" - ты перестанешь меня любить. Поэтому- "не исключено".
|
| |
| |
| Romashka | Дата: Понеділок, 27.12.2010, 00:21 | Повідомлення # 3 |
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
| Quote (OlaLalala) виглядає так нічого)))) для дітей то радість Так, мені дуже сподобалось, як маленька дівчинка на ньому займається. Дівчинка займається.
|
| |
| |