Львівський жіночий форум "Культ краси" Субота, 19.05.2012, 03:23
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Навчальний центр краси Іванни Пиріг
                                [Нові повідомлення жіночого форуму · Учасники жіночого форуму · Правила жіночого форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 41234»
Львівський жіночий форум "Культ краси" » Маленькі чуда - наші дітки! » Немовлятка та малючки » Як обрати ім"я для немовляти?
Як обрати ім"я для немовляти?
МарічкаДата: Середа, 18.11.2009, 14:52 | Повідомлення # 1
Завсідник форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 11
Репутація: 88
Статус: Offline
У мене питання до наших мам форуму і для майбутніх мам: як ви обирали ім"я для своєї дитини, чи як будете обирати? Наприклад є сім"ї, в яких існують традиції називати дитину на честь дідусів чи бабусь, інші обирають ім"я для малюка по даті народження, ну наприклад коли в цей день іменини по церковному календарі або просто називають іменем, яке дуже подобається. Ваша думка?

lisaДата: Середа, 18.11.2009, 15:00 | Повідомлення # 2
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
я не мама и пока не собираюсь, но выскажу свое мнение. меня просто убивает, когда родители-оригиналы выдумывают необычные имена. им-то может и смешно или забавно, а ребенку потом с этим именем жить. еще не нравится, когда по моде называют. вот сейчас все девочки поголовно Кристинки. мне кажется, что нужно выбирать то, что нравится.

Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.

МарічкаДата: Середа, 18.11.2009, 15:10 | Повідомлення # 3
Завсідник форуму
Quote (lisa)
. вот сейчас все девочки поголовно Кристинки. мне кажется, что нужно выбирать то, что нравится.

А мені дуже часто зустрічаються серед знайомих діти з іменами Максимчик та Сашко.
Існує думка, що взагалі не варто називати дітей на честь близьких родичів, щоб не повторювали їхню долю, але не знаю наскільки це вірне твердження.
Згадала за імена дівчаток, зараз часто називають Діанками, Вікторіями, Настями, Софійками. Модно давати подвійні імена і читала, що в останні роки називають дітей закордонними іменеми або тими, які рідко зустрічаються і ще старослов"янськими.

ЕлектаДата: Середа, 18.11.2009, 15:19 | Повідомлення # 4
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
Quote (lisa)
меня просто убивает, когда родители-оригиналы выдумывают необычные имена. им-то может и смешно или забавно, а ребенку потом с этим именем жить.

Мені теж таке не подобається, знайомий розказував, що в селі його баби молода пара назвала свого сина Альфред, не знаю чому так, але звучить смішно Альфред Іванович smile . Своє ім'я вибрала собі сама, народилася на наступний день після Ольги, тому батьки довго не напрягалися (хоча мама хотіла назвати Анічкою). Зараз популярні імена хлопчачі це Данилко, Олександр, дівчачі Діані, Вікторія, Настя. Хоча мені Анастасія подобається.

МарічкаДата: Середа, 18.11.2009, 15:33 | Повідомлення # 5
Завсідник форуму
Да, Альфред Іванович - це сильно! lumped Бачите треба зразу в голові прокручувати і прізвище, і по батькові, щоб гармонічно звучало.
Та я уявляю, яка в батьків дилема при виборі імені для дитини, хочеться, щоб ім"я і гарне було, і особливе.

Додано (18.11.2009, 15:33)
---------------------------------------------
Ще я думаю, в кожен час є свої популярні імена, ось наприклад у мене і в школі та в групі, тобто приблизно мої ровесники, дуже багато було Оксан, Ольг, Наталь, Ірин, а серед хлопців - Андрії, Тараси, Романи. А ровесників моєї мами і старших за неї називали в більшості Галини, Марії, Анни.

lisaДата: Середа, 18.11.2009, 15:37 | Повідомлення # 6
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
гдето слышала, что красиво сочитаются имена и отчества, когда одно долгое, а второе короткое. например Олег Олександрович, Владимир Игорович и т.д. если два долгих, то язык сломать можна

Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.

OlaLalalaДата: Середа, 18.11.2009, 16:16 | Повідомлення # 7
Завсідник форуму
Нагороди: 10
Репутація: 77
А я думаю, що років 10 і ніхто по-батькові кликати не буде!!! я за таке ЗА!!!!
а ім"я б обирала те, що мені подобається. Вибирати в честь бабців, дідусів - я не дуже великий прихильник, хоча... може ім"я якраз гарне biggrin

Если Я тебе скажу "да" - ты перестанешь меня уважать. Если "нет" - ты перестанешь меня любить. Поэтому- "не исключено".

РусалочкаДата: Четвер, 19.11.2009, 13:06 | Повідомлення # 8
Активний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 46
А мені подобаються хлопчикам українські імена, такі як, наприклад, Марко, Захар, Данило, дівчаткам подобаються імена Лілія, Христинка. От помітила, що зараз починається мода на давньословянські імена, дальні родичі назвали синочка Ратибором - як на мене, це вже занадто.

ЧучукаДата: Четвер, 19.11.2009, 13:11 | Повідомлення # 9
Постійний відвідувач
Нагороди: 7
Репутація: 44
Quote (Русалочка)
наприклад, Марко, Захар, Данило

Мені Марко дуже ім"я подобається. Але враховуючи, що сім"я в нас інтернаціональна, то доведеться відмовитись. Чоловік каже, що надто йому воно звучить незвично. Тому домовились, що ім"я буде міжнародне, яке буде звичне усім. От ще вирішуємо, я вже цілий листок списала з варіантами, ніяк неможемо визначитись. Тому можете пропонувати варіанти biggrin

РусалочкаДата: Четвер, 19.11.2009, 13:16 | Повідомлення # 10
Активний відвідувач
Репутація: 46
Чучука, так в тебе синочок повинен бути?
Як варіанти міжнародних можуть бути імена Андрій (Ендрю), Михайло (Майкл), Іван (Жан, Ян, Джон), Максим (Макс), Антон (Ентоні)... і купа ще, тому вибір великий. Доречі, скажи чоловікові, що Марко поширене не лише в Україні і також є міжнародне (Марк)

ЧучукаДата: Четвер, 19.11.2009, 13:22 | Повідомлення # 11
Постійний відвідувач
Нагороди: 7
Репутація: 44
Я хотіла щось таке, щоб відразу сказати - о, точно, підходить. А всі ці імена якісь дуже буденні.
Quote (Русалочка)
Доречі, скажи чоловікові, що Марко поширене не лише в Україні і також є міжнародне (Марк)

Знаю, ми говорили про це. Йому якраз інтерпретація МаркО не подобається, каже що дуже вуха ріже, а МАрк вже мені не подобається.

КвітусяДата: Четвер, 19.11.2009, 13:53 | Повідомлення # 12
Користувач
Нагороди: 2
Репутація: 28
Можна Любомир, Владислав. Якщо чоловік латвієць, то ці імена там також традиційні.

ЛесюняДата: Четвер, 19.11.2009, 14:34 | Повідомлення # 13
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
Quote (Квітуся)
Можна Любомир, Владислав.

Мені такі імена також подобаються.
В дитинстві ще подобались жіночі імена - Сніжана, Соломія, Вікторія, Діана.

Повідомлення відредагував Лесюня - Четвер, 19.11.2009, 14:42

РусланаДата: Четвер, 19.11.2009, 14:35 | Повідомлення # 14
Постійний відвідувач
Репутація: 45
Мені подобаються старословянські імена, але без фанатизму. Ратибори, Ярополки і так далі мені занадто екстремально. А от Святослав, Владислав, Мирослав і т.д. мені подобаються. Для дівчат гарні старословянські імена - Любава, Руслана.

ЛесюняДата: Четвер, 19.11.2009, 14:46 | Повідомлення # 15
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
Знаєте, буває , що тобі неприємна людина і ти її ім"ям точно дитину не назовеш, десь підсвідомо відкладається певний стереотип до імені.

Львівський жіночий форум "Культ краси" » Маленькі чуда - наші дітки! » Немовлятка та малючки » Як обрати ім"я для немовляти?
Сторінка 1 з 41234»
Пошук:

Львівський жіночий форум "Культ краси" © 2009-2012
Створити сайт безкоштовно Ищите по самым лучшим ценам косметология лучшими специалистами.