| Креми для обличчя |
| Марічка | Дата: Середа, 04.03.2009, 14:22 | Повідомлення # 1 |
Завсідник форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 11
Репутація: 88
Статус: Offline
| Знаю, що після 25 років обов*язково треба користуватись кремами. Тільки вибір великий, марок багато, можна розгубитись. Взагалі креми стараюсь купляти в аптеках , по ціні вибираю дорожчі середніх. Тут голдовне правильно вибрати по типу шкіри і щоб по віку підходив.
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Вівторок, 10.03.2009, 13:42 | Повідомлення # 2 |
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
| У мене тип шкіри близький до нормальної, іноді правда зимою стає трохи сухою. Я стараюсь вибирати молочко, креми , тоніки для нормального типу та комбінованого.
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Середа, 18.03.2009, 23:09 | Повідомлення # 3 |
Завсідник форуму
| Кажуть косметологи зимою і літом мають бути різні креми. У мене також зимою шкіра сухіша, тому я вибираю жирніший крем.
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Четвер, 19.03.2009, 14:22 | Повідомлення # 4 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| я уже написала в теме "вопросы визажисту", но еще тут поинтересуюсь - кто какими кремами для ежедневного ухода за кожей лица пользуется?
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Неділя, 22.03.2009, 21:12 | Повідомлення # 5 |
Завсідник форуму
| Дівчата я тут недавно попробувала маски "Сто рецептов красоты" і знаєте мені дуже сподобалось, хоча нижчі за ціною, але я б сказала нічим не гірші дорогих. Може ще щось придбаю з цієї серії.
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 14:21 | Повідомлення # 6 |
Весна форуму
| я себе на днях купила "черный жемчуг", посмотрим, пока нравится
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| luchik | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 17:51 | Повідомлення # 7 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 5
Репутація: 51
| Поки що я користуюсь Оліго 25 з Віши, мені підходить. Люблю цієї марки шампуні, кілька різних пробувала. Правда завжди звертаю увагу де саме їх виробляють, а то кажуть що з часом креми та шампуні у нас розливають . Я думаю коли ціна вища, то і якість має бути відповідна.
Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...
|
| |
| |
|
| Ptashechka | Дата: Середа, 25.03.2009, 10:50 | Повідомлення # 8 |
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
| Тільки Оріфлейм! Звісно ж, аби було по кішені, користувалася би Bishoff. Дуже гарна косметика, в мене були пробнікі. Але досить дорога. 30 мл тюбик з кремом коштує 200-300 грн
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Середа, 25.03.2009, 12:27 | Повідомлення # 9 |
Завсідник форуму
| Я вже писала що купила"100 рецептов красоты", спробувала їх маску з фруктами і медом, недорого, але я задоволена. Шкіра стає ніжною на дотик відразу після змивання. Хочу ще креми їхні спробувати.
|
| |
| |
|
| Aleksa | Дата: Четвер, 26.03.2009, 20:53 | Повідомлення # 10 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 4
Репутація: 25
| Зазвичай я користуюсь косметикою за ціною трохи вище середнього рівня, ту згадували про Vichy - я також надаю перевагу цій марці. Але доводилось використовувати і дешевші засоби, наприклад 100 рецептів, чорний жемчуг - тако, скажу вам, нічого, засоби непогані.
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Неділя, 29.03.2009, 21:44 | Повідомлення # 11 |
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
| Quote (luchik) Поки що я користуюсь Оліго 25 з Віши, мені підходить. Пробувала. хороший крем, якраз для молодої шкіри. Взагалі ця серія непогана. Також пробувала стік під очі, сподобався, тільки швидко закінчився.
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Четвер, 02.04.2009, 13:46 | Повідомлення # 12 |
Весна форуму
| ну для меня Виши слишком дорогой, на на студентскую стипендию. меня жаба задавит 100 грн за кремчик выложить
|
| |
| |
|
| Ніколь | Дата: Четвер, 02.04.2009, 14:00 | Повідомлення # 13 |
Активний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 33
| На кремах можна не економити, їх надовго вистарчає. Мені звичайної баночки десь на 5-6міс, тому іноді купую з дорожчих. а наприклад цей же Віши. так він вже давно за перевалив за 100, але раз в пів року можна.
|
| |
| |
|
| Світлана | Дата: П`ятниця, 10.04.2009, 23:31 | Повідомлення # 14 |
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
| Доброго вечора!!!! Дуже класно, що дівчата такого молодого віку так професійно підходять до підбору догляду за обличчям. Буває так, що купуючи дороге взуття ми стараємось за ним гарно доглядати, а за доглядом лиця - яке нам дане одне на все життя, грошей чи часу бракує. Я можу поділитись з вами своїми знаннями по догляду за обличчям. Можу навчити визначати не тільки тип Вашої шкіри але й техніку нанесення косметичних засобів. Можу порадити як вашій шкірі пройти через етап сезонного перепрограмування шкіри без турбот. Якщо є запитання - звертайтесь.
Повідомлення відредагував Світлана - П`ятниця, 10.04.2009, 23:55 |
| |
| |
|
| Aleksa | Дата: Субота, 11.04.2009, 10:06 | Повідомлення # 15 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 4
Репутація: 25
| Quote (Світлана) Якщо є запитання - звертайтесь добрий день! У мене є перше запитання - ви можливо косметолог? Якщо так, то порадьте хороші креми після 30, Шкіра - близька до нормальної. Мене ще цікавить професійна чистка обличчя.
Повідомлення відредагував Aleksa - Субота, 11.04.2009, 15:32 |
| |
| |