| Сімейні сварки |
| Чучука | Дата: Четвер, 17.09.2009, 16:17 | Повідомлення # 1 |
Постійний відвідувач
Група: Перевірені
Нагороди: 7
Репутація: 44
Статус: Offline
| В сусідній темі Фея писала, що посварилась серйозно з чоловіком і я вирішила створити таку тему. Думаю що вона дуже важливо. Давайте тут ділитись своїм досвідом, як уникати серйозних сварок і звести до мінімуму їх наслідки. В мене найважчими були перші 2-3 місяці, я ніяк не могла звикнути, що мені потрібно з кимось постійно узгоджувати що робити, частково підлаштовуватись під чужі плани та звички. Сварки виникали, але до дуже сильних поки не доходило. Можливо через те, що в мого чоловіка ангельське терпіння і я інколи дивуюсь як він терпить деякі мої "викидони". Але якщо він вже вспилив, то це для мене знак, що я перегнула планку і потрібно заспокоюватись. Так і живемо . А взагалі ми намагаємось спокійно до всього ставитись і зараз дуже рідко сваримось.
|
| |
| |
|
| Фея | Дата: Четвер, 17.09.2009, 16:27 | Повідомлення # 2 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 9
Репутація: 58
| Чучука, дякую за тему, дуже для мене актуальна. Ми взагалі з чоловіком практично ніколи не сваримось, тому що двоє доволі стримані і вміємо контролювати емоції. Але получилось так, що позварились раз і компенсували собі все. Причину сварки вже і не згадаю, але в перепалці я його дуже образила і він переїхав додому до себе. Спочатку я від такого його кроку дуже обурилась і чекала поки сам прийде просити пробачення, але через 3 дні його відсутності вирішила що моя провина в цьому також є і поїхала миритись. Він вже переїхав назад, але прохолода ще лишилася. Вже другий тиждень пішов, а ми мало розмовляємо і жодного разу не гуляли разом. Кілька разів пробувала до нього підлизатись, навіть готувати почала, але поки без результату. Тому хочу всім порадити думати що говорите, навіть в припадку гніву, адже словами можна дуже сильно ранити дорогу вам людину. І взагалі краще не сваритись. В мене є знайома пара, одружені вже 5 років, говорять що ще жодного разу не сварились. Вони на початку спільного життя сіли разом і домовились ніколи в житті не сваритись, а всі проблемні моменти вирішувати шляхом переговорів . Потрібно додати, що вона юрист, а він - керівник відділу по роботі з партнерами у доволі великій компанії, тобто обоє мають дипломатичні здібності. Кажуть що поки получається, максимум - одного разу не могли дійти згоди і влаштували "дипломатичний бойкот" один одному Але це швидше вийнятки, більшість сваряться частіше чи рідше. В кого які методи миритись? Хто перший у вас зазвичай робить перший крок?
|
| |
| |
|
| Чучука | Дата: Четвер, 17.09.2009, 16:35 | Повідомлення # 3 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 7
Репутація: 44
| Quote (Фея) в перепалці я його дуже образила На початку, коли ми сварились, то я намагалась його чимось задіти (мій чоловік латвієць і дуже спокійний), бо його спокій під час сварки мене ще більше дратував. Не раз йому щось говорила образливе, спеціально щоб найболючіше задіти. Але коли він, не відводячи очі від телевізора, газети чи книжки, казав "У меня есть все основание не верить этой информации" з листо латвійським акцентом, то в мене починався припадок сміху і сварка на цьому як правило закінчувалась
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Четвер, 17.09.2009, 21:08 | Повідомлення # 4 |
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
| Фея, зараз Вам обом з чоловіком тяжко, але потрібно перечикати певний період часу, коли емоції від образи трошки забудуться, тоді просто треба поговорити з чоловіком і щиро вибачитися. Коли слова будуть іти від щирого серця і з любов'ю тоді все стане на свої місця. Quote (Фея) Ми взагалі з чоловіком практично ніколи не сваримось, тому що двоє доволі стримані і вміємо контролювати емоції. Можливо саме через те, що завжди стримували свої емоції і стався такий вибух???? Потрібно давати вихід своїм почуттям і емоціям, а не тримати в собі. Це все ж збирається всередині, скоплюється і в кінці-кінців колись тай вийде, а якщо емоції негативні так ще гірше може бути. Quote (Чучука) Не раз йому щось говорила образливе, спеціально щоб найболючіше задіти. Тут ми з тобою дуже схожі Людина я емоційна, вспильчива коли щось не так то можу таку сварку устроїти, що капець, а якщо хлопець мовчить і спокійно реагує то це мене ще більше бісить от тоді і можу дуже боляче образити. Потім про це пожалію сто раз, але назад нічого не повернеш , хоча зараз теж стараюся себе контролювати.
|
| |
| |
|
| AZA | Дата: П`ятниця, 18.09.2009, 11:40 | Повідомлення # 5 |
Завсідник форуму
Нагороди: 6
Репутація: 37
| Я от взагалі словам дуже великого значення не надаю, для мене вчинки важливіші! Мало шо можна в припадку наплести....тому можна сказати ,шо ми італійська сімейка! А якщо хтось вже переїжджає до мами,бо слова образливі ,то для мене це стало б просто причиною,щоб переїхати. Я у своїх стосунках (коли б мій таке зробив) шукала б точно іншу причину!Додано (18.09.2009, 11:40) --------------------------------------------- Ну і ще, точно знаю,як би ми там не сварились,дальше порогу чоловік мій точно не піде,бо приб"ю...
файна дівчинка
|
| |
| |
|
| Helena | Дата: П`ятниця, 18.09.2009, 14:41 | Повідомлення # 6 |
Користувач
Нагороди: 3
Репутація: 36
| В нас інколи до такого доходить, що ого-го!!! І бились не раз . Одного разу так чоловіка стукнула ніжкою від стільчика (сам стілець ми поламали в ході сварки), що прийшлося бігти за бинтом і перев"язувати голову, сама з синцями також ходила. Але завжди мирились і довше одного дня не ображались.
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Субота, 19.09.2009, 10:01 | Повідомлення # 7 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| семейных ссор еще нету, но иногда мы устраиваем такое, что многим дадим фору . вобшето я своего охламона очень люблю, но если вспылю - то все по окопам. он это уже знает и сразу старается слинять, если я вышла из себя. до рукоприкладства тоже иногда доходит. один раз я его так укусила, что синяк очень надолго остался, гдето 5см диаметром, причем каждый день менял цвет. мы его хамелеоном называли и каждый день смотрели какого он цвета: то желтый, то серый, то синий
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Субота, 19.09.2009, 10:58 | Повідомлення # 8 |
Літо форуму
Нагороди: 19
Репутація: 131
| Електа, як завжди (практично) погоджуюся із твоїми словами Quote (Електа) Тут ми з тобою дуже схожі Людина я емоційна, вспильчива коли щось не так то можу таку сварку устроїти, що капець, а якщо хлопець мовчить і спокійно реагує то це мене ще більше бісить от тоді і можу дуже боляче образити. Потім про це пожалію сто раз, але назад нічого не повернеш , хоча зараз теж стараюся себе контролювати. , а це взагалі як про мене Деколи як створю сварку з нічого, що потім і згадати причини не можу. Сваримося взагалі дуже часто. Ну такий вже в мене характер. А він дуже впертий і буде сперичатися до останнього.Тому сварки в нас такі...що поряд комусь не варто знаходитися. Перший рік зустрічання ми ні разу не посварилися (знаю це точно, бо через рік як ми прозустрічалися у нас про це зайшла розмова), а от після того як ми це помітили, почалася жара Сваримося постійно, особливо на свята. Якась вже така дурна традиція Але на примирення завжди йде першим він А я тільки роблю ображений вираз обличчя
|
| |
| |
|
| AZA | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 11:13 | Повідомлення # 9 |
Завсідник форуму
| Сваритись треба!!!! Розрядка свого роду,бо коли живеш з коханим ,тобі шось не подобається і тихо в тряпочку ображаєшся,йому таке тільки на руку!!! А ше ,як це не виясняти шось,не доказувати і т.д. Тоді про такі сім"ї можу сказати,шо їм взагалі плювати на стосунки і хто чим там переймається! Ну звісно треба і в цьому міру мати Шоб без драк до смерті!
файна дівчинка
|
| |
| |
|
| OlaLalala | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 11:38 | Повідомлення # 10 |
Завсідник форуму
Репутація: 77
| Сварки сварками, а от бійок я не підтримую! та і на свята сваритись, то якось зовсім печально, краще виправляйте цю традицію. А ще сварки різні бувають, як на мене. Можна просто покричати про дрібниці для розрядки, коли не нервуєшся в душі. А якщо серйозно сваришся, то це вже зовсім не в користь
Если Я тебе скажу "да" - ты перестанешь меня уважать. Если "нет" - ты перестанешь меня любить. Поэтому- "не исключено".
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 11:41 | Повідомлення # 11 |
Літо форуму
| Quote (OlaLalala) от бійок я не підтримую такого теж не підтримую.А із сварками на свята нічого не пробимо, якось так завжди получається само собою
|
| |
| |
|
| AZA | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 11:50 | Повідомлення # 12 |
Завсідник форуму
| Бійок я теж не підтримую, коли чоловік жінку б"є зле....а коли жінка в гніві "легенько погладить".то куди не йшло.
файна дівчинка
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 11:59 | Повідомлення # 13 |
Літо форуму
| Quote (AZA) коли жінка в гніві "легенько погладить".то куди не йшло.
|
| |
| |
|
| OlaLalala | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 12:01 | Повідомлення # 14 |
Завсідник форуму
Репутація: 77
| Quote (AZA) а коли жінка в гніві "легенько погладить".то куди не йшло. ну за таке я теж за
Если Я тебе скажу "да" - ты перестанешь меня уважать. Если "нет" - ты перестанешь меня любить. Поэтому- "не исключено".
|
| |
| |
|
| AZA | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 12:04 | Повідомлення # 15 |
Завсідник форуму
| Бо вони іноді "ставлять стіну" ....такий собі самозахист, от тоді треба їх роздупляти.
файна дівчинка
|
| |
| |