| Обережно! Пані за кермом! |
| Електа | Дата: Середа, 17.06.2009, 14:36 | Повідомлення # 1 |
Осінь форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 10
Репутація: 103
Статус: Offline
| Я от давно мрію зробити собі маленький подарунок у вигляді жіночого авто. Але виникли певні труднощі, минулого року,ще до тої так-званої кризи, долар був в районі 5грн, зарплата теж дозволяла відкладати певні суми+ додатковий заробіток. І тут з бухти-барахти всі мої плани і мрії полетіли в там-тарарам , але авто хочу і досі. В принципі з моделлю більш-менш визначилася (хоча і дорого ), але хотілося б почитати що б порадила кожна з вас.
|
| |
| |
|
| Зая | Дата: Середа, 17.06.2009, 14:41 | Повідомлення # 2 |
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 102
| А яка марка? Бачу Ніссани частенько жіночі кольорові їздять. Додано (17.06.2009, 14:40) --------------------------------------------- просто вони одні з найдоступніших по ціні Додано (17.06.2009, 14:41) --------------------------------------------- Або Деу Матіс
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Середа, 17.06.2009, 14:45 | Повідомлення # 3 |
Осінь форуму
| Я теж думала про Ніссан, але він повір не самий доступний по ціні з доларом в майже 8 грн . деу матіс і всякі там черрі та інші китайсько-корейські варіанти теж відкидаю. Думаю ще про шкоду в принципі знаю її в управлінні, але зараз випускають модель більш квдратних різких форм, а я хочу округлі і плавні
|
| |
| |
|
| Зая | Дата: Середа, 17.06.2009, 14:49 | Повідомлення # 4 |
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 102
| а форд фієста? він невеличкий, компактний, але вроді дешевший від того ж Нісана жіночого
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Середа, 17.06.2009, 21:14 | Повідомлення # 5 |
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
| Quote (Зая) а форд фієста? він невеличкий, компактний, але вроді дешевший від того ж Нісана жіночого Здається десь 13-14 тисяч.
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Четвер, 18.06.2009, 10:38 | Повідомлення # 6 |
Осінь форуму
| Форд фієста дивилася на сайті з тою комплектацією, яка мені сподобалася коштує в районі 110 тис.грн. Тойота Яріс (я від неї балдею) від 135тис. В принципі ціни в доларах в порівнянні з минулим роком не дуже змінилися, але долар то виріс. Я розраховувала на 80-90тис., а тут такий аблом. ну нічого буду старатися.
|
| |
| |
|
| Фея | Дата: Четвер, 18.06.2009, 15:42 | Повідомлення # 7 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 9
Репутація: 58
| Тема потрошки перейшла в обговорення автомобілів. Я два роки тому купила Дей Ланос і жалкую. Взагаліто машина непогана, скаржитись немає на що. Але на той момент мені дуже був потрібен автомобіль і Ланос - єдине, що я могла тоді дозволити. Потім доходи трошки виросла, але авто - це не сумочка, щоб її поміняти після першого сезону. Продавати також проблемно - ціна за нову та користовану суттєво відрізняється. Чоловік сказав, що раніше ніж за 4 роки не будемо продавати, залишилось ще 2 почекати. Я вже марю червоною Міцубісі Кольт. Навіть в салон кілька разів їздила любуватись.
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: П`ятниця, 19.06.2009, 10:12 | Повідомлення # 8 |
Осінь форуму
| Quote (Фея) Я вже марю червоною Міцубісі Кольт Я теж не проти була б мати міцубісі кольт, симпатична і гарна машинка. Дивилася на офіційному сайті ціна на моделі 2008 року десь 115тис. В мене проблема в принципі всі ті машини, які мені подобаються в одному ціновому діапазоні тому навіть не знаю, що вибрати.
|
| |
| |
|
| luchik | Дата: Вівторок, 23.06.2009, 13:37 | Повідомлення # 9 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 5
Репутація: 51
| А як ви думаєте: правдиві слухи про те, що жінка за кермом - це катастрофа для водіїв? Я, наприклад, так не думаю про всіх, але є такі тьотінкі за кермом, що справді страшнувато дорогу переходити. Впринципі і мужички-водії часто бувають нервові , мене дуже дратує, коли пробка і тут якийсь придурок сигналити починає, ніби це змінить ситуацію.
Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Вівторок, 23.06.2009, 14:10 | Повідомлення # 10 |
Осінь форуму
| О нарешті створили блок з моєю одною з улюблених тем . Стаж водіння в мене 2 роки, права маю вже 7 років і навіть 2 категорії В і С, тому я модний водій. нарахунок вічної теми пані за кермом вічно складають всякі анекдоти, особливо якщо ця пані блондинка . Так от це НЕПРАВДА, дівчата за кермом є набагато більш уважніші і сконцентровані чим мужики, в пробках також в переважній більшості зберігають спокій, а не так як якийсь мужик зразу буде думати як би то вилізти на зустрічну смугу, когось підрізати не пропустити, або без причини весь час сигналити ніби пробка від тих сигналів розсосеться . А взагалі мені особисто керування авто доставляє грандіозне задоволення і кайф. Тому дівчата всім рекомендую здавати на права і опановувати власного коника, а саме головне не боятися. Якщо треба буде звертайтеся за порадою
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Середа, 24.06.2009, 18:28 | Повідомлення # 11 |
Літо форуму
Репутація: 131
| Електа, по доброму тобі заздрюQuote (Електа) Стаж водіння в мене 2 роки, права маю вже 7 років і навіть 2 категорії В і С Quote (Електа) Тому дівчата всім рекомендую здавати на права і опановувати власного коника, а саме головне не боятися А я боюся настільки, що ніколи не сяду за кермо - це точно. Прийдеться все життя на маршрутка проїздити
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Четвер, 25.06.2009, 14:03 | Повідомлення # 12 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| У меня тоже прав пока нету, но водить я не боюсь. Меня учили пару раз, вроди получалось, думаю это мое. Но на счет женщин за рулем с Електой не соглашусь. Если вижу, что за рулем дама - не буду точно перед ней дорогу перебегать, если буду ехать за рулем - тоже буду держатся подальше, и ехать в автомобиле, которым управляет женщина тоже не хотела бы всетаки в этом деле я больше на мужчин полагаюсь . просто знаю как мы, девушки можем чтото вытворить или задуматся. но это не всех касается, есть женщины хорошие водители. зы а как вы относитесь к женщинам-таксистам и водителям маршруток? таксистов сама не раз видела, про маршрутки только слышала.
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Четвер, 25.06.2009, 15:27 | Повідомлення # 13 |
Зима форуму
Репутація: 156
| Quote (lisa) зы а как вы относитесь к женщинам-таксистам и водителям маршруток? таксистов сама не раз видела, про маршрутки только слышала. Відношусь нормально, але самій не доводилось їздити в такому таксі, де водій жінка. Але теж бачила не раз. До жінок за кермом також ставлюсь цілком нормально, правда у мене був досвід: переходила дорогу на світлофорі і тут одна блондиночка так почала сигналити, як недорізана. Я розумію, що людина поспішає, але світлофори також для чогось встановлюють.
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Четвер, 25.06.2009, 18:18 | Повідомлення # 14 |
Осінь форуму
| Quote (lisa) Но на счет женщин за рулем с Електой не соглашусь. Если вижу, что за рулем дама - не буду точно перед ней дорогу перебегать, если буду ехать за рулем - тоже буду держатся подальше, и ехать в автомобиле, которым управляет женщина тоже не хотела бы всетаки в этом деле я больше на мужчин полагаюсь Тут вже я буду спорити. І можу з впевненістю сказати, що ти неправа. Я коли пересувалася на своїх двох і навіть не думала про якусь їзду теж так думала, що мужики набагато краще вміють це робити чим жінки. Но тепер переконалася, що це все фігня повна дівчина уважніша, зібрана і просто так ніяку фігню мутити не буде, спрацьовує інстинкт самозбереження. Звичайно я не маю на увазі тих мажорних дєвочєк, яким права купили, машину купили, а от їздити не купили . Кстаті ти сама написала, що пробувала їздити і це твоє, невже ти про себе потім коли вже навчишся добре будеш такої поганої думки??? Якщо ні, то якийсь брєд получається, всі баби за рульом погані, а одна я виняток???
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Четвер, 25.06.2009, 18:40 | Повідомлення # 15 |
Літо форуму
Репутація: 131
| Quote (Електа) дівчина уважніша, зібрана і просто так ніяку фігню мутити не буде, спрацьовує інстинкт самозбереження. Звичайно я не маю на увазі тих мажорних дєвочєк, яким права купили, машину купили, а от їздити не купили Погоджуюся. І взагалі не люблю, коли в таких питаннях роблять різницю між чоловіками і жінками. Бувають як жінки так і чоловіки не уважні, як чоловіки так і жінки можуть бути не зібраними і т.д.
|
| |
| |