Львівський жіночий форум "Культ краси" Субота, 19.05.2012, 03:16
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Навчальний центр краси Іванни Пиріг
                                [Нові повідомлення жіночого форуму · Учасники жіночого форуму · Правила жіночого форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 41234»
Львівський жіночий форум "Культ краси" » Між нами, дівчатами » My emancipation » Обережно! Пані за кермом! (Про автомобілі та навколоавтомобільні теми)
Обережно! Пані за кермом!
ЕлектаДата: Середа, 17.06.2009, 14:36 | Повідомлення # 1
Осінь форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 10
Репутація: 103
Статус: Offline
Я от давно мрію зробити собі маленький подарунок у вигляді жіночого авто. Але виникли певні труднощі, минулого року,ще до тої так-званої кризи, долар був в районі 5грн, зарплата теж дозволяла відкладати певні суми+ додатковий заробіток. І тут з бухти-барахти всі мої плани і мрії полетіли в там-тарарам cry , але авто хочу і досі. В принципі з моделлю більш-менш визначилася (хоча і дорого sad ), але хотілося б почитати що б порадила кожна з вас.

ЗаяДата: Середа, 17.06.2009, 14:41 | Повідомлення # 2
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 102
А яка марка? Бачу Ніссани частенько жіночі кольорові їздять.

Додано (17.06.2009, 14:40)
---------------------------------------------
просто вони одні з найдоступніших по ціні

Додано (17.06.2009, 14:41)
---------------------------------------------
Або Деу Матіс

ЕлектаДата: Середа, 17.06.2009, 14:45 | Повідомлення # 3
Осінь форуму
Я теж думала про Ніссан, але він повір не самий доступний по ціні з доларом в майже 8 грн cry cry cry cry cry . деу матіс і всякі там черрі та інші китайсько-корейські варіанти теж відкидаю. Думаю ще про шкоду в принципі знаю її в управлінні, але зараз випускають модель більш квдратних різких форм, а я хочу округлі і плавні biggrin

ЗаяДата: Середа, 17.06.2009, 14:49 | Повідомлення # 4
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 102
а форд фієста? він невеличкий, компактний, але вроді дешевший від того ж Нісана жіночого

ЛесюняДата: Середа, 17.06.2009, 21:14 | Повідомлення # 5
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
Quote (Зая)
а форд фієста? він невеличкий, компактний, але вроді дешевший від того ж Нісана жіночого

Здається десь 13-14 тисяч.

ЕлектаДата: Четвер, 18.06.2009, 10:38 | Повідомлення # 6
Осінь форуму
Форд фієста дивилася на сайті з тою комплектацією, яка мені сподобалася коштує в районі 110 тис.грн. Тойота Яріс (я від неї балдею) від 135тис. В принципі ціни в доларах в порівнянні з минулим роком не дуже змінилися, але долар то виріс. Я розраховувала на 80-90тис., а тут такий аблом. ну нічого буду старатися.

ФеяДата: Четвер, 18.06.2009, 15:42 | Повідомлення # 7
Постійний відвідувач
Нагороди: 9
Репутація: 58
Тема потрошки перейшла в обговорення автомобілів. Я два роки тому купила Дей Ланос і жалкую. Взагаліто машина непогана, скаржитись немає на що. Але на той момент мені дуже був потрібен автомобіль і Ланос - єдине, що я могла тоді дозволити. Потім доходи трошки виросла, але авто - це не сумочка, щоб її поміняти після першого сезону. Продавати також проблемно - ціна за нову та користовану суттєво відрізняється. Чоловік сказав, що раніше ніж за 4 роки не будемо продавати, залишилось ще 2 почекати. Я вже марю червоною Міцубісі Кольт. Навіть в салон кілька разів їздила любуватись.

ЕлектаДата: П`ятниця, 19.06.2009, 10:12 | Повідомлення # 8
Осінь форуму
Quote (Фея)
Я вже марю червоною Міцубісі Кольт

Я теж не проти була б мати міцубісі кольт, симпатична і гарна машинка. Дивилася на офіційному сайті ціна на моделі 2008 року десь 115тис. В мене проблема в принципі всі ті машини, які мені подобаються в одному ціновому діапазоні тому навіть не знаю, що вибрати.

luchikДата: Вівторок, 23.06.2009, 13:37 | Повідомлення # 9
Постійний відвідувач
Нагороди: 5
Репутація: 51
А як ви думаєте: правдиві слухи про те, що жінка за кермом - це катастрофа для водіїв? biggrin
Я, наприклад, так не думаю про всіх, але є такі тьотінкі за кермом, що справді страшнувато дорогу переходити. Впринципі і мужички-водії часто бувають нервові , мене дуже дратує, коли пробка і тут якийсь придурок сигналити починає, ніби це змінить ситуацію.

Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...

ЕлектаДата: Вівторок, 23.06.2009, 14:10 | Повідомлення # 10
Осінь форуму
О нарешті створили блок з моєю одною з улюблених тем biggrin applause good lol rah . Стаж водіння в мене 2 роки, права маю вже 7 років і навіть 2 категорії В і С, тому я модний водій. нарахунок вічної теми пані за кермом вічно складають всякі анекдоти, особливо якщо ця пані блондинка smile . Так от це НЕПРАВДА, дівчата за кермом є набагато більш уважніші і сконцентровані чим мужики, в пробках також в переважній більшості зберігають спокій, а не так як якийсь мужик зразу буде думати як би то вилізти на зустрічну смугу, когось підрізати не пропустити, або без причини весь час сигналити ніби пробка від тих сигналів розсосеться sad . А взагалі мені особисто керування авто доставляє грандіозне задоволення і кайф. Тому дівчата всім рекомендую здавати на права і опановувати власного коника, а саме головне не боятися. Якщо треба буде звертайтеся за порадою smile smile smile

INKAДата: Середа, 24.06.2009, 18:28 | Повідомлення # 11
Літо форуму
Репутація: 131
Електа, по доброму тобі заздрю
Quote (Електа)
Стаж водіння в мене 2 роки, права маю вже 7 років і навіть 2 категорії В і С

Quote (Електа)
Тому дівчата всім рекомендую здавати на права і опановувати власного коника, а саме головне не боятися

А я боюся настільки, що ніколи не сяду за кермо - це точно. Прийдеться все життя на маршрутка проїздити sad biggrin

lisaДата: Четвер, 25.06.2009, 14:03 | Повідомлення # 12
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
У меня тоже прав пока нету, но водить я не боюсь. Меня учили пару раз, вроди получалось, думаю это мое. Но на счет женщин за рулем с Електой не соглашусь. Если вижу, что за рулем дама - не буду точно перед ней дорогу перебегать, если буду ехать за рулем - тоже буду держатся подальше, и ехать в автомобиле, которым управляет женщина тоже не хотела бы biggrin всетаки в этом деле я больше на мужчин полагаюсь . просто знаю как мы, девушки можем чтото вытворить или задуматся. но это не всех касается, есть женщины хорошие водители.
зы а как вы относитесь к женщинам-таксистам и водителям маршруток? таксистов сама не раз видела, про маршрутки только слышала.

Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.

ЛесюняДата: Четвер, 25.06.2009, 15:27 | Повідомлення # 13
Зима форуму
Репутація: 156
Quote (lisa)
зы а как вы относитесь к женщинам-таксистам и водителям маршруток? таксистов сама не раз видела, про маршрутки только слышала.

Відношусь нормально, але самій не доводилось їздити в такому таксі, де водій жінка. Але теж бачила не раз.
До жінок за кермом також ставлюсь цілком нормально, правда у мене був досвід: переходила дорогу на світлофорі і тут одна блондиночка так почала сигналити, як недорізана. Я розумію, що людина поспішає, але світлофори також для чогось встановлюють.

ЕлектаДата: Четвер, 25.06.2009, 18:18 | Повідомлення # 14
Осінь форуму
Quote (lisa)
Но на счет женщин за рулем с Електой не соглашусь. Если вижу, что за рулем дама - не буду точно перед ней дорогу перебегать, если буду ехать за рулем - тоже буду держатся подальше, и ехать в автомобиле, которым управляет женщина тоже не хотела бы всетаки в этом деле я больше на мужчин полагаюсь

Тут вже я буду спорити. І можу з впевненістю сказати, що ти неправа. Я коли пересувалася на своїх двох і навіть не думала про якусь їзду теж так думала, що мужики набагато краще вміють це робити чим жінки. Но тепер переконалася, що це все фігня повна дівчина уважніша, зібрана і просто так ніяку фігню мутити не буде, спрацьовує інстинкт самозбереження. Звичайно я не маю на увазі тих мажорних дєвочєк, яким права купили, машину купили, а от їздити не купили smile . Кстаті ти сама написала, що пробувала їздити і це твоє, невже ти про себе потім коли вже навчишся добре будеш такої поганої думки??? Якщо ні, то якийсь брєд получається, всі баби за рульом погані, а одна я виняток???

INKAДата: Четвер, 25.06.2009, 18:40 | Повідомлення # 15
Літо форуму
Репутація: 131
Quote (Електа)
дівчина уважніша, зібрана і просто так ніяку фігню мутити не буде, спрацьовує інстинкт самозбереження. Звичайно я не маю на увазі тих мажорних дєвочєк, яким права купили, машину купили, а от їздити не купили

Погоджуюся. І взагалі не люблю, коли в таких питаннях роблять різницю між чоловіками і жінками. Бувають як жінки так і чоловіки не уважні, як чоловіки так і жінки можуть бути не зібраними і т.д.

Львівський жіночий форум "Культ краси" » Між нами, дівчатами » My emancipation » Обережно! Пані за кермом! (Про автомобілі та навколоавтомобільні теми)
Сторінка 1 з 41234»
Пошук:

Львівський жіночий форум "Культ краси" © 2009-2012
Створити сайт безкоштовно