Львівський жіночий форум "Культ краси" Субота, 19.05.2012, 03:15
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Навчальний центр краси Іванни Пиріг
                                [Нові повідомлення жіночого форуму · Учасники жіночого форуму · Правила жіночого форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 3123»
Львівський жіночий форум "Культ краси" » Між нами, дівчатами » Гроші та кар'єра » Жіночий колектив (Як у ньому працювати?)
Жіночий колектив
luchikДата: Вівторок, 30.06.2009, 11:45 | Повідомлення # 1
Постійний відвідувач
Група: Перевірені
Нагороди: 5
Репутація: 51
Статус: Offline
Дівчата, які у вас асоціації викликає фраза "жіночий колектив"? доводилось вам в ньому працювати?

Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...

AZAДата: Вівторок, 30.06.2009, 11:51 | Повідомлення # 2
Завсідник форуму
Нагороди: 6
Репутація: 37
Доводилось...17 жінок різного віку,статусу...то важко,мені не хочеться туди з декрету виходити....вічні плітки,заздрять ,підстави....а ше любили стукачити....

Зараз працюю з 2 чоловіками...ура!!!!!!!!!!!!!! Завжди смачненьке шось куплять,компліментики....і я в них одна! А свята жіночі? Супер.. smile smile smile

файна дівчинка

luchikДата: Вівторок, 30.06.2009, 11:55 | Повідомлення # 3
Постійний відвідувач
Для мене в ідеалі розбавлений колектив, мають бути як жінки, так і чоловіки, а краще , щоб других було по-більше. В самому жіночому колективі довге перебування мене дратує.

AZAДата: Вівторок, 30.06.2009, 12:00 | Повідомлення # 4
Завсідник форуму
Важко...принаймі мені...я була майже наймолодша.,і ті речі ,які вони розказували......не знаю,але в них вічні проблеми були у всьому...Нагружали всім,ніби мені то треба! cry

файна дівчинка

luchikДата: Вівторок, 30.06.2009, 12:06 | Повідомлення # 5
Постійний відвідувач
Я помітила, що коли колектив різний, то жінки більше за собою слідкують, дурниць менше говорять. Мене нервує, коли збереться кілька тьоток і починає на роботі говорити "О жизни".

AZAДата: Вівторок, 30.06.2009, 12:13 | Повідомлення # 6
Завсідник форуму
Quote (luchik)
"О жизни".

То в мому колективі була улюблена тема!!!! Ох...

файна дівчинка

ЕлектаДата: Вівторок, 30.06.2009, 16:14 | Повідомлення # 7
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
Я не знаю як працювати в жіночому колективі, але чомусь догадуюся, що не дуже приємно. Спершу все добре, всі такі милі привітні, а потім можуть таких гадостей наробити, що довго не забудеш (так розказувала знайома).
Я працюю в мішаному колективі і дуже задоволена, хоча є і свої недоліки я наймолодша всі решта в одній віковій категорії 33-35 років. Доречі мужики теж люблять поговорити "О жизни" особливо її несправедливості, а сплетнічають не менше чим жіночки.

МарічкаДата: Вівторок, 30.06.2009, 16:21 | Повідомлення # 8
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 88
Quote (Електа)
Я не знаю як працювати в жіночому колективі, але чомусь догадуюся, що не дуже приємно.

Працювала і чесно не дуже подобалось Коли обід - сплашний триндьош! А ще в жіночому колективі усіх дуже хвилює твоє особисте життя.

ЕлектаДата: Вівторок, 30.06.2009, 16:26 | Повідомлення # 9
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
Quote (Марічка)
А ще в жіночому колективі усіх дуже хвилює твоє особисте життя.

Такого терпіти не можу angry , воно для того і є, щоб бути особистим і ніхто не має права вмішуватися, якщо ти захочеш щось розказати то сама то зробиш. В нас на роботі (не тільки в мому відділі) певним людям притаманне почуття заздрості, так полюбляють рахувати чужі гроші, а потім дивуватися чому їм стільки не платять.

НікольДата: Вівторок, 30.06.2009, 16:38 | Повідомлення # 10
Активний відвідувач
Репутація: 33
Дівчата якось парадоксально виходить - ми всі проти працювати в колективі з собі подібними biggrin Правильно, тому колектив жіночий треба розбавляти чоловіками.

INKAДата: Вівторок, 30.06.2009, 22:10 | Повідомлення # 11
Літо форуму
Нагороди: 19
Репутація: 131
як згадую попередню свою роботу в жіночому колективі, відразу поганенько стає wacko wacko wacko Правда, був там один мужчинка, але вони його так затюкали, що він навіть голови не піднімав. Крім пліток, заздрості була ще купа всього про що згадую і відразу моторошно стає. думаю як я на обід не дусилася biggrin .
Розкажу один із прикладів: коли прийшла туди на роботу, то вже планувала весілля, а дівки там всі старші за мене, але не заміжні та й без кавалєрів. От як почули, що я заміж зібралася (краще б я того їм і не казала), то почали прямо говорити, що повинні вони спершу всі заміж повиходити, а потім вже і я. Так ніби я їм в цьому чимось заважаю cool

ЗаяДата: Вівторок, 30.06.2009, 22:14 | Повідомлення # 12
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 102
Quote (INKA)
Розкажу один із прикладів: коли прийшла туди на роботу, то вже планувала весілля, а дівки там всі старші за мене, але не заміжні та й без кавалєрів. От як почули, що я заміж зібралася (краще б я того їм і не казала), то почали прямо говорити, що повинні вони спершу всі заміж повиходити, а потім вже і я. Так ніби я їм в цьому чимось заважаю

Ну що скажеш, заздрість не найкраща риса. Я в одному журналі прочитала, що найбільше по статистиці сплєтні розносять в перукарнях, яскравий приклад жіночого колективу ( за всіх не говорю)

INKAДата: Вівторок, 30.06.2009, 22:18 | Повідомлення # 13
Літо форуму
Нагороди: 19
Репутація: 131
Quote (Зая)
Ну що скажеш, заздрість не найкраща риса.

Згадала, як в тому ж таки колективі де всі ті дівчата робили вигляд, що між собою дружать, а як тільки комусь діставалося від начальства, то так зловтішалися не приховуючи цього , а як тільки та людина виходила за двері, то починали так це обсуждати і казати, що сама винна і так їй і треба. Ужас angry angry angry

AZAДата: Середа, 01.07.2009, 15:38 | Повідомлення # 14
Завсідник форуму
Quote (INKA)

Згадала, як в тому ж таки колективі де всі ті дівчата робили вигляд, що між собою дружать, а як тільки комусь діставалося від начальства, то так зловтішалися не приховуючи цього , а як тільки та людина виходила за двері, то починали так це обсуждати і казати, що сама винна і так їй і треба. Ужас

В мене те саме на роботі,нікого не хочу ображати,але так склалось,що більшість доїжджали.....то вони взагалі,ні совісті,ні стида......могли такий комплімент завалити одна одній(та й іншим)...хотілось їх посилати в далеку еротичну подорож....

файна дівчинка

lisaДата: Четвер, 02.07.2009, 10:35 | Повідомлення # 15
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
вижу что здесь хоть все солидарны biggrin я ещё не работала толком, только подрабатывала иногда и о колективе судить сложно, но тоже не хотела бы оказатся в чисто женском колективе. вот не пойму почему, вроди все по отдельности девушки в своей массе нормальные и приятные, но если вместе собрать, то просто ахтунг. интересно, мужчины тоже так нелесно о чисто мужском коллективе отзываются?

Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.

Львівський жіночий форум "Культ краси" » Між нами, дівчатами » Гроші та кар'єра » Жіночий колектив (Як у ньому працювати?)
Сторінка 1 з 3123»
Пошук:

Львівський жіночий форум "Культ краси" © 2009-2012
Створити сайт безкоштовно