| Львів фестивальний |
| Фея | Дата: Понеділок, 17.01.2011, 15:26 | Повідомлення # 1 |
Постійний відвідувач
Група: Перевірені
Нагороди: 9
Репутація: 58
Статус: Offline
| Я в сусідній темі вже писала про фестивалі, але, думаю, що їм варто присвятити окрему тему. Я взагалі фанат різноманітнх фестивалів, причому длдя мене не так важливо чому вони присвячені, головне сам дух. Додано (17.01.2011, 15:26) --------------------------------------------- Перелік фестивалів у Львові дуже зручний є тут - РОЗКЛАД ФЕСТИВАЛІВ У ЛЬВОВІ НА 2011 РІК МИнулого тижня була на "Рок коляда". Емоції просто шалені, я такого задоволення давно не отримувала. Це був такий собі камерний концерт для любителів якісної музики. Були Горгішелі, Люди добрі, КораЛЛі. Також була на фестивалі вертепів. Також дуже сподобалось.
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Понеділок, 17.01.2011, 16:47 | Повідомлення # 2 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| я уже писала, что тоже очень люблю фестивали. была на празднике пампуха на Рождество как раз. была и дегустация пампухов, из развлекаловки - конкурс вертепов. в общем - понравилось. пампухи + глинтвейн + веселая компания , ну что еще нужно для хорошего времяпровождения? о Рок коляда слышала что-то. а где он проводился?
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Фея | Дата: П`ятниця, 11.02.2011, 11:54 | Повідомлення # 3 |
Постійний відвідувач
| Quote (lisa) была на празднике пампуха на Рождество как раз І я була. Ми великою компанією гуляли, до нас приїхали ще гості зі східної України спеціально на Різдво у Львів, то вони взагалі під враженням таким були від всього побаченого, так їм сподобались вуличні гуляння і сама атмосфера. Там ще медівку продавали, то вона їм особливо сподобалась!Додано (11.02.2011, 11:54) --------------------------------------------- Сьогодні у Львові стартує Свято шоколаду Quote 11 лютого у Львові розпочинається Свято шоколаду. Воно розпочнеться о 15.00 у Палаці мистецтв (Коперника, 17). Також свято відвідає відомий італійський тенор Робертіно Лоретті. Цьогорічне свято шоколаду проходитиме на трьох майданчиках, зокрема в Палаці мистецтв, на площі Ринок та на проспекті Свободи. У другий день, 12 лютого, відбудеться створення шоколадного міста. Будуватиме шоколадне місто відомий шоколатьє в Україні Валентин Штефаньо. 13 лютого презентуватимуть найдовший шоколадний торт, а 14 лютого кульмінацією забав буде святкування Дня усіх закоханих. Під час міського свята працюватиме Музей шоколаду, де можна дізнатися про секрети у виробництві шоколаду та почути історію його виникнення. В музеї шоколаду для гостей відбудеться екскурсія та шоколадні частування. Як повідомляють організатори, окрім всесвітньовідомого кондитера Валентина Штефаньо, своєю майстерністю поділиться на святі найвідоміший шоколатьє Росії – Єдуард Лєбедев. Крім того, для гостей міста діятиме спеціальна пропозиція – усі хто 11-14 лютого придбають квитки на «Чудо-поїзд» чи «Чудо-бус», отримають безкоштовне запрошення на Свято шоколаду 2011 у Палац мистецтв. Разом з вхідним квитком усі гості отримають шоколадні подарунки, в яких міститимуться спеціальні шоколадки «Свято шоколаду». Хто піде? Я шоколад люблю
|
| |
| |
|
| Charovnisa | Дата: П`ятниця, 11.02.2011, 12:09 | Повідомлення # 4 |
Постійний відвідувач
Репутація: 94
| Quote (Фея) Хто піде? Я шоколад люблю класс, я тоже так хочу пойти, обожаю шоколад, а доча с температурой, наверное для нас все отменяется
|
| |
| |
|
| Фея | Дата: П`ятниця, 11.02.2011, 12:12 | Повідомлення # 5 |
Постійний відвідувач
| Charovnisa, ну тоді хоча б влаштувати свято шоколаду в себе вдома!
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Понеділок, 14.02.2011, 12:43 | Повідомлення # 6 |
Весна форуму
| я ходила. шоколад я люблю, так что можно сказать, что дорвалась попробовала обалденно вкусный шоколадный торт. видела, что продавали горячий шоколад, но я до него не добралась. зато принесла домой своим еще гостинцев полный кулек - мне парни, которые из шоколада фигуры стругали "опилков" отсыпали
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Фея | Дата: Понеділок, 14.02.2011, 13:47 | Повідомлення # 7 |
Постійний відвідувач
| А я так і не пішла. Погода в п"ятницю була жахлива, а в суботу я була зайнята, так що пропустила Але то таке, собі свято шоколаду можна дома зробити будь-коли.
|
| |
| |
|
| Русалочка | Дата: Понеділок, 14.02.2011, 17:17 | Повідомлення # 8 |
Активний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 46
| Я була на святі Шоколаду, прада недовго, бо з таким холодом не погуляєш нормально. Зате вдома зробила домашнім також свято, приготувала гарячий шоколад, дві шоколадні плитки розтопила розом з молоком на водяній бані. Напиток смачний, особливо для ласунів, тільки дуууже калорійний.
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: П`ятниця, 22.04.2011, 20:10 | Повідомлення # 9 |
Весна форуму
| выложу здесь программу празднований на Пасхальные праздники во Львове, может кому пригодится: У рамках великодніх святкувань у Львові відбудеться етнографічний фестиваль «Велика гаївка» та серія майстер-класів з виготовлення писанок. 19-29 квітняПротягом дня – Фестиваль писанок у Львові. Центральна частина міста Львова, торговий центр «King Cross Leopolis». 10:00-20:00 - Міський Палац культури ім. Г. Хоткевича. Виставка учнів зразкової студії образотворчого та ужиткового мистецтва «Великодні мотиви». 19-23 квітня – майстер-класи на Великодньому ярмарку на проспекті Свободи 19 квітня, вівторок - Майстер-клас з виготовлення виробів з кераміки. 20 квітня, середа - Майстер-клас з писанкарства. 21 квітня, четвер - Майстер-клас з виготовлення святкової листівки. 22 квітня, п’ятниця - Майстер-клас з виготовлення виробів з рогози та плетіння «файнечок». 23 квітня, субота - Майстер-клас з писанкарства. Час усіх майстер-класів 11:00-18:00. 24 квітня, неділя. Великдень Протягом дня. Музей народної архітектури та побуту (Шевченківський гай). Фестини «Велика Гаївка». - Дитяча галявина – «Вербові котики» - для найменших учасників свята. Ведучі проводитимуть з дітьми великодні ігри, розваги «Котики», «Набитки», проводитимуть гаївки; - «Велика галявина» біля церкви на якій виступатимуть фольклорні колективи, танцювальні колективи, відбудуться майстер-класи автентичного танцю, а також водіння гаївок, веснянок та забави молодіжних громадських організацій Львова; - святковий концерт. 25 квітня, понеділок. Протягом дня. Проспект Свободи. Гаївки. Протягом дня. Фестини «Велика Гаївка». Музей народної архітектури та побуту (Шевченківський гай). - Дитяча галявина – «Вербові котики» - для найменших учасників свята. Ведучі проводитимуть з дітьми великодні ігри, розваги «Котики», «Набитки», проводитимуть гаївки; - «Велика галявина» біля церкви на якій виступатимуть фольклорні колективи, танцювальні колективи, відбудуться майстер-класи автентичного танцю, а також водіння гаївок, веснянок та забави молодіжних громадських організацій Львова; - «Дівоча галявина» - молодь зможе поспівати веснянки та поводити гаївки разом із дівочими фольклорними колективами, взяти участь у забавах та конкурсах; - «Волочевий обряд»; - святковий концерт. 30 квітня, субота / 1 травня, неділя 11:00-17:00. Музей народної архітектури та побуту (Шевченківський гай). Майстер-класи з писанкарства.
Повідомлення відредагував lisa - П`ятниця, 22.04.2011, 20:11 |
| |
| |
|
| Валюська-злюська | Дата: П`ятниця, 22.04.2011, 20:10 | Повідомлення # 10 |
Новачок
Нагороди: 1
Репутація: 4
| Ледь не забула, хтось планує відвідати сьогоднішнє дійство?
Сьогодні, у ніч із 2 на 3 червня, у Львові в Саду Бернарденґарден Музею Ідей львівські альтернативні театри проведуть Ніч театру з пластичними експериментами та видовищами.
На нічних глядачів чекає прем’єра вистави «Зустріч» театру УКУ «Різні люди», творчі дійства театру тіней «Див», екотеатру «Wind of Change», театрів «Ми» та «Намір», а також відеопокази вистав.
Детальна програма «Ночі театру»:
21.00 – відкриття Ночі Театру
21.10 – музичний початок від друзів театру Wind of Change
21.20 –театр Wind of Change, постановка «Піонер»
21.30 – відео І Pina Bausch "Cafe Muller" (фрагмент), Sidi Larbi Cherkaoui "Foi" (фрагмент)
21.50 – театр «Намір», вистава "Тепловтрата"
22.10 – відео ІІ DV8 Phisical theatre "The cost of living" (фрагмент), Wim Vandekeybus "Blush" (фрагмент)
22.30 – театр «МИ», вистава «Alter ego aut Speculum Suum”
23.20 – Відео ІІІ Sasha Waltz "InsideOut" (фрагмент), Pascal Magnin "Queens for a day" (Dance for camera)
23.40 – театр «Різні люди», вистава «Зустріч»
00.10 – відео IV Театр імені Леся Курбаса і Tomek Bazan "Butoh is here".
00.30 – Театр тіней «Див».
Не робіть вигляд, що вас цікавлять мої проблеми. Зізнайтесь, як вам не вистачає свіжих пліток!
|
| |
| |
|
| Real111 | Дата: П`ятниця, 22.04.2011, 20:10 | Повідомлення # 11 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 2
Репутація: 11
| Я навіть про це не чула! Та всеодно не планую йти. Певно продвинутих студентів буде багато.
|
| |
| |
|
| Зая | Дата: П`ятниця, 22.04.2011, 20:11 | Повідомлення # 12 |
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 102
| Мене підбивають на джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest. Стартує він завтра з 3 по 5 червня, обіцяють буде дуже масштабне дійство. До Львова з"їжджається багато музикантів і гостей з інших міст і країн. Щось повинно бути цікаве!
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: П`ятниця, 22.04.2011, 20:11 | Повідомлення # 13 |
Літо форуму
Нагороди: 19
Репутація: 131
| Зая, мабуть щось і справді цікаве. Якщо підеш розкажеш. А взагалі то на любителя. Признаюся чесно я ним не є
|
| |
| |
|
| Vittoriya | Дата: П`ятниця, 22.04.2011, 20:11 | Повідомлення # 14 |
Користувач
Нагороди: 4
Репутація: 39
| Quote (Зая) Мене підбивають на джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest. Стартує він завтра з 3 по 5 червня, обіцяють буде дуже масштабне дійство. До Львова з"їжджається багато музикантів і гостей з інших міст і країн. Щось повинно бути цікаве ви праві! Я дуже рада, що у нас нарешті роблять такі заходи. До нас приїдуть та й вже приїхали музиканти світового рівня. Ось сьогодні в консерваторіїї джазовий музикант Марсаліс(чорношкірий американець) давав майстерклас для наших студентів, в рамках фестивалю. То для всіх музикантів величезна подія, бо людина направду геніальна, відома на весь світ. І таких як він буде у ці дні багато. Так що раджу не пропустити.
|
| |
| |
|
| Real111 | Дата: П`ятниця, 22.04.2011, 20:11 | Повідомлення # 15 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 2
Репутація: 11
| ну той може і я на вихідних виберусь, бо останнім часом всьо на світі пропускаю.
|
| |
| |