| OlaLalala | Дата: Вівторок, 28.09.2010, 21:57 | Повідомлення # 1 |
Завсідник форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 10
Репутація: 77
Статус: Offline
| Я так бачу, що багато тут в нас на форумі є дівчат господарських)))) поділіться, хто чим користується, може є якісь супер-засоби які все самі відчищають, відмивають і відпирають (бо я від цього дуже далека )
Если Я тебе скажу "да" - ты перестанешь меня уважать. Если "нет" - ты перестанешь меня любить. Поэтому- "не исключено".
|
| |
| |
| Vesta | Дата: Четвер, 03.02.2011, 13:29 | Повідомлення # 2 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 4
Репутація: 36
| Для миття вікон беру Clin, для посуду - Fairy. З очищаючих засобів для миття плитки, ванни, туалету - це засоби COMET та Domestos. Для прання - найчастіше поршки Tide, рідше Ariel, Persil, іноді дешевші марки. З ополіскувачів для білизни переважно купую Lenor або Silan. Від накипу пральної машини колись використовувала Сalgon, а тепер ним не користуюсь, раз на пів року проганяємо машинку оцтом або лимонною кислотою.
|
| |
| |
| G-linka | Дата: Четвер, 03.02.2011, 18:53 | Повідомлення # 3 |
Активний відвідувач
Нагороди: 7
Репутація: 42
| Quote (Vesta) Від накипу пральної машини колись використовувала Сalgon, а тепер ним не користуюсь, раз на пів року проганяємо машинку оцтом або лимонною кислотою. це ефективніше?
"Якщо ти хочеш уникнути критики-нічого не роби, нічого не говори і будь ніким.".
|
| |
| |
| Vesta | Дата: Середа, 16.02.2011, 18:28 | Повідомлення # 4 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 4
Репутація: 36
| Досить ефективно, електрочайник теж оцтом можна прогнати або лимонною кислотою.
|
| |
| |