Львівський жіночий форум "Культ краси" Субота, 19.05.2012, 03:05
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Навчальний центр краси Іванни Пиріг
                                [Нові повідомлення жіночого форуму · Учасники жіночого форуму · Правила жіночого форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 3123»
Львівський жіночий форум "Культ краси" » Домашній затишок » Квартирне питання » Спільне життя з батьками (Плюси та мінуси спільного життя з батьками після одруження)
Спільне життя з батьками
РусланаДата: Понеділок, 17.01.2011, 13:22 | Повідомлення # 1
Постійний відвідувач
Група: Перевірені
Нагороди: 6
Репутація: 45
Статус: Offline
Хотіла створити таку тему, здається нічого такого немає. Хто живе з батьками, своїми чи чоловіковими і які плюси та мінуси? Бо в мене здається тільки самі мінуси. З моєю свекрухою дуже важко знайти спільну мову ще до весілля було, а після весілля стало ще набагато гірше. При тому що я готую, прибираю. Причому готую на всю сім"ю і я готую більше ніж свекруха. Прибираю в основному тожєе я, бо в неї спина хвора. Причому і вїх з свекром кімнаті. І при всьому тому я повинна питати чи можна щось взяти, наприклад з посуди. Одним словом, не життя а празник...

UNAДата: Понеділок, 17.01.2011, 13:35 | Повідомлення # 2
Користувач
Нагороди: 3
Репутація: 13
Руслана, от НІКОЛИ не зрозумію тих свекрух, яким вічно невістка чимось не вдогодила! Я думаю тут справа в тому, що приходить додому постороння людина і треба їй показати хто господар в тій хаті. Плюс ревність за сина чи що?
Важко звичайно, коли батьки без розуміння ставляться до нового члена сімї як би то не звучало до нового мешканця, бо саме тим невісткам і затям на перших порах найважче. Те що невістку вчать як жити, що на кухні брати звичайно не новина, але в більшості сімей з цього виникають конфлікти.
Тим більше коли людина по хаті все робить, допомагає, прибирає, готує, що тут ще може бути не так?

РусланаДата: Понеділок, 17.01.2011, 13:46 | Повідомлення # 3
Постійний відвідувач
В мене взагалі запущена ситуація. Свекруха до мене з самого початку не дуже добре віднеслась. То їй не подобалось, що ми одного віку з чоловіком, а вона хотіла молодшу, бо як то так що я до 30 заміж не вийшла, значить зі мною щось не так, то ще купу всякого понапридумувала. А виявилось що вона дуже хотіла мого чоловіка оженити на якійсь племінниці своєї сусідки, бо там була дуже-дуже хороша дівчинка. І в церкву ходить постійно і з нею вітається і теревенить про їх теми.
Тому я з самого початку була категорично проти жити з його батьками. Але варіантів не особливо багато було, бо квартира в них простора, а в моїх батьків взагалі немає місця. Про свою квартиру навіть думати не було чого. Але навіть при такому розкладі ми спочатку домовились, що будемо жити в мене. Але свекруха навідріз відмовилась відпускати свого сина кудись. Вона коли почула, то такий скандал влаштувала, вплоть до того що на весілля не прийде, що прийшлось піти на уступки. Тепер я стараюсь проводити мінімум часу вдома, як тільки є можливість - тягну чоловіка гуляти. Ввечері він заходить за мною на роботу і ми перед тим як іти додому гуляємо містом. Я завжди щось придумую, щоб подовше побродити. Потім приходимо додому, вечеряємо і я втікаю в нашу з ним кімнату. В годині 23, коли свекруха вже спить, то іду щось приготувати на наступний день.
Коли я дізналась що буде дитинка, то в перший момент так обрадувалась, а потім відразу задумалась, як я буду проводити весь час вдома...

Повідомлення відредагував Руслана - Понеділок, 17.01.2011, 13:48

VestaДата: Понеділок, 17.01.2011, 13:55 | Повідомлення # 4
Постійний відвідувач
Нагороди: 4
Репутація: 36
Руслана, вона хоч у вашій кімнаті не сидить постійно? Не хочу вмішуватись, але в мене таке питання - твій чоловік хоч намагався з своєю мамою поговорити, якось заступитись і т.д.? Я не знаю вашої ситуації, але мені раз жалілась жінка мого друга, як її свекруха вдома дістає (повчає і настанавляє), а в них прийнято батькам не перечити, тобто така сім'я де останнє слово з дитинства було за мамою, він досих пір з мамою радиться, більшість всього розповідає. Я не схвалюю таких речей.

UNAДата: Понеділок, 17.01.2011, 13:59 | Повідомлення # 5
Користувач
Правильно мама мамою, але коли в тебе нова сім'я то самому за неї треба відповідати. Не всі чоловіки зрозуміють жінку, щоби не казали, а невістці завжди важче в новій родині з встановленим побутом, звичаями, аніж напваки зятю в сімї батьків дружини. Якась жіноча ревність, конкуренція за увагу...

napoleonaДата: Понеділок, 17.01.2011, 14:00 | Повідомлення # 6
Постійний відвідувач
Нагороди: 11
Репутація: 56
Для мене життя з батьками чиїми би то не було можливе, але сповнене негативних емоцій і т.д. На щастя, ми живемо окремо і хоча у мене сучасна свекруха, але любить всюди заглянути і додати як треба як буде краще і ви слухайте мене і все буде ок... І я, і вона сказали зразу, що не зжилися б ніколи, бо я роблю по-своєму і не люблю поступатися і вона така сама, а ще у мене більший вплив на чоловіка, ніж у неї і це її злить., а що би було якби ми жили разом не уявляю, бо ми за 4 дні разом(на святах) встигли показати кожна своє"я", хто яка першокласна господиня і т.д...
знаю багато родин, які живуть з батьками і завжди щось не так... це зрозуміло, бо ми всі особистості і нікому не хочеться під когось підстроюватись...
Усім бажаю жити окремо, тоді будуть усі любимі!

РусланаДата: Понеділок, 17.01.2011, 14:02 | Повідомлення # 7
Постійний відвідувач
Quote (Vesta)
Руслана, вона хоч у вашій кімнаті не сидить постійно? Не хочу вмішуватись, але в мене таке питання - твій чоловік хоч намагався з своєю мамою поговорити, якось заступитись і т.д.?

Слава Богу не сидить і взагалі не заходить. Чоловік не розмовляв ніразу, його все влаштовує. Я з ним якось пробувала поговорити, то він сказав що я собі видумую і що до мене добре ставляться. Дали нам дах над головою і це головне. Йому взагалі дуже добре - мама його балує.

UNAДата: Понеділок, 17.01.2011, 14:04 | Повідомлення # 8
Користувач
Quote (napoleona)
а ще у мене більший вплив на чоловіка, ніж у неї і це її злить

Для власних характерних свекрух то просто катастрофа!!!

napoleonaДата: Понеділок, 17.01.2011, 14:05 | Повідомлення # 9
Постійний відвідувач
Нагороди: 11
Репутація: 56
Quote (UNA)
Правильно мама мамою,

Маму треба любити, а жінку - кохати, і якщо чоловік це не розмежовує і слухає маму, то невістка завжди буде другорядною особою у їх стосунках...
я знаю жінку, якій зараз 46р., а її чоловік щей досі радиться з мамою surprised , то вона виховує свого сина, щоб про маму не забував, але жінку слухав...
Руслана, а Ваш чоловік розмежовує поняття "мама" і "жінка"?

Повідомлення відредагував napoleona - Понеділок, 17.01.2011, 14:05

VestaДата: Понеділок, 17.01.2011, 14:08 | Повідомлення # 10
Постійний відвідувач
Quote (Руслана)
Чоловік не розмовляв ніразу, його все влаштовує. Я з ним якось пробувала поговорити, то він сказав що я собі видумую і що до мене добре ставляться. Дали нам дах над головою і це головне. Йому взагалі дуже добре - мама його балує.

О! Прямо як мій дружбан - щось там собі моя жінка видумує, мама в мене добра і її любить. Може й любить, але по-своєму і по-іншому ніж сина.

РусланаДата: Понеділок, 17.01.2011, 14:09 | Повідомлення # 11
Постійний відвідувач
Quote (napoleona)
Руслана, а Ваш чоловік розмежовує поняття "мама" і "жінка"?

Він якраз маму зовсім не слухається. Просто в нього є така риса, що якщо йому добре, то значить і всім повинно бути в такій ситуації добре. От йому дома просто супер, значить і мені повинно так бути і я все видумую.

UNAДата: Понеділок, 17.01.2011, 14:12 | Повідомлення # 12
Користувач
Руслана, можливо з народженням маля все зміниться і з появою внука в серці свекрухи якась "відлига" пройде.

VestaДата: Понеділок, 17.01.2011, 14:14 | Повідомлення # 13
Постійний відвідувач
Єдине, щоб потім ця свекруха не вказувала, як треба правильно малятко виховувати!

CharovnisaДата: Понеділок, 17.01.2011, 14:20 | Повідомлення # 14
Постійний відвідувач
Нагороди: 9
Репутація: 94
Руслана, сочувствую... А свекровь не работает? С одной стороны с появлением ребеночка, ты переключишься в другое русло, а с другой тебя свекровь будет задевать еще больше, она же уже воспитала своего,а ты типа без опыта angry Конечно лучший бы вариант был хотя бы снимать квартиру, но по себе знаю, как это тяжело, с ребенком тем более(( Сил тебе и терпения!
Я бы не смогла жить ни с свекровью, ни со своими родителями, потому что в идеале каждая семья должна жить отдельно, так как им нравится, поэтому мы снимаем квартиру. Мои родители далеко, свекровь приезжает ну очень редко, в основном мы к ней на праздники, поэтому у всех хорошие отношения.

VestaДата: Понеділок, 17.01.2011, 14:24 | Повідомлення # 15
Постійний відвідувач
Quote (Charovnisa)
С одной стороны с появлением ребеночка, ты переключишься в другое русло, а с другой тебя свекровь будет задевать еще больше, она же уже воспитала своего,а ты типа без опыта

Саме це я мала на увазі.
До речі свекор хоч нормальний?

Львівський жіночий форум "Культ краси" » Домашній затишок » Квартирне питання » Спільне життя з батьками (Плюси та мінуси спільного життя з батьками після одруження)
Сторінка 1 з 3123»
Пошук:

Львівський жіночий форум "Культ краси" © 2009-2012
Створити сайт безкоштовно