Львівський жіночий форум "Культ краси" Субота, 19.05.2012, 03:04
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Навчальний центр краси Іванни Пиріг
                                [Нові повідомлення жіночого форуму · Учасники жіночого форуму · Правила жіночого форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 3123»
Львівський жіночий форум "Культ краси" » Між нами, дівчатами » Я це люблю! » Хоббі і взагалі ваші інтереси (Чим цікавитеся)
Хоббі і взагалі ваші інтереси
ЕлектаДата: Четвер, 23.04.2009, 11:21 | Повідомлення # 1
Осінь форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 10
Репутація: 103
Статус: Offline
Давайте поспілкуємся не тільки на теми косметик, краси і всього іншого, а про ваші інтереси, захоплення і все таке інше.

INKAДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:48 | Повідомлення # 2
Літо форуму
Нагороди: 19
Репутація: 131
Подорожувати доводилося мало. На жаль. Зато хоббі завжди мала цілу купу!!!!
От, наприклад, раніше колекціонувала психологічні тести. Назбирала їх дуууже багато (декілька книжок, три загальних зошити з вклеєними тестами). Також колись займалася бісером.Мої роботи йшли на продаж. Потім закинула, недавно перебирала свої речі і віднайшла. Так тепер роблю прикраси з бісеру на весільні бокали

ЗаяДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:48 | Повідомлення # 3
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 102
Quote (INKA)
Також колись займалася бісером.Мої роботи йшли на продаж. Потім закинула, недавно перебирала свої речі і віднайшла. Так тепер роблю прикраси з бісеру на весільні бокали

Моя одногрупниця постійно з бісеру щось робить, здається навіть на вернісажі бусінки купляє. Часто якісь браслетики плете, ну симпатичненько виглядає.

ЕлектаДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:49 | Повідомлення # 4
Осінь форуму
Яка ти молодець, що займаєшся бісером. От мені на такі справи невистачає нервів, я в школі гачкувала салфетку майже 2 роки sad і зрозуміла, що любе рукоділля це не моє.

lisaДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:49 | Повідомлення # 5
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
Quote (INKA)
Також колись займалася бісером.Мої роботи йшли на продаж.

я раньше делала фенички такие из ниток, тоже на вернисаже их у меня покупали. но слишком ууж долго их делать и очень дешево они стоят. но когда в последних классах школы была и 2 грн для меня были деньги biggrin

Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.

INKAДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:49 | Повідомлення # 6
Літо форуму
З бісеру робила не тільки браслетики. В задумах була навіть футболка зроблена повністю з бісеру!!! Але так і не наважилася. Але думаю, що було б дуже гарно.
А ще, колись, зв'язала собі кофтинку, пробувала шити (пошила штани і спідничку собі і мамі), робила картини із соломи, вишила картину за власним малюнком і т.д.
Все похвалилася biggrin
Давно то було

ЗаяДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:49 | Повідомлення # 7
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 102
Quote (INKA)
З бісеру робила не тільки браслетики. В задумах була навіть футболка зроблена повністю з бісеру!!! Але так і не наважилася. Але думаю, що було б дуже гарно.
А ще, колись, зв'язала собі кофтинку, пробувала шити (пошила штани і спідничку собі і мамі), робила картини із соломи, вишила картину за власним малюнком

Ну ти даєш !!! good

lisaДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:49 | Повідомлення # 8
Весна форуму
и шьет, и вьяжет, и крестиком вышивает, наверно и готовить умеет. вот повезло будущему мужу biggrin

Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.

INKAДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:49 | Повідомлення # 9
Літо форуму
Quote (Зая)
Ну ти даєш !!!

Та... не ту спеціальність я для себе вибрала. Пішла туди, де мої творчі здібності нікому не потрібні. Поки писала, то згадалося, ще одне із своїх захоплень, колись пробувала ще й малювати (чорно-білі картинки). Трошки получалося. Шкільні газети мені довіряли biggrin

Додано (23.04.2009, 12:09)
---------------------------------------------

Quote (lisa)
и готовить умеет. вот повезло будущему мужу

biggrin Вмію, але не люблю. Я лінива biggrin

lisaДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:50 | Повідомлення # 10
Весна форуму
у меня несколько подруг, которые замуж выходили, зарекались не готовить, а только готовое покупать, но все до единой потом както втянулись. щас им напоминаю и они отмахиваются. мол, как это муж будет голодный, нужно накормить. biggrin

ЕлектаДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:50 | Повідомлення # 11
Осінь форуму
А от мій майбутній чоловік точно буде ходити голодним smile готувати я не вмію і не хочу і взагалі вся домашню роботу я не люблю робити.

INKAДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:50 | Повідомлення # 12
Літо форуму
Quote (lisa)
у меня несколько подруг, которые замуж выходили, зарекались не готовить, а только готовое покупать, но все до единой потом както втянулись. щас им напоминаю и они отмахиваются. мол, как это муж будет голодный, нужно накормить.

Мій майбутній чоловік в курсі як я до такого ставлюся. Вважаю це пережитком минулого. Коли чоловіки важко працювали, а жінкам нічого не залишалося як тільки куховарити. Тепер часи інші - працюють всі. І хто важче - це ще можна поспорити. Тому, готовго ми купувати не будемо, але готувати буде той, хто має час.
До речі, не в тему, але згадалося ще з навчання в універі, звідки пішла традиція пропускати даму вперед. Так от, раніше (за часів, коли люди жили у печерах), чоловіки в печеру першими пропускали жінок, так як ті були вищими, мали довші ноги і могли скорше розгледіти небезпечних хижих звірів. І скоріше могли утікти happy
Посуд мити я його вже навчила! biggrin

Повідомлення відредагував INKA - П`ятниця, 24.04.2009, 12:50

lisaДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:50 | Повідомлення # 13
Весна форуму
Quote (INKA)
Так от, раніше (за часів, коли люди жили у печерах), чоловіки в печеру першими пропускали жінок, так як ті були вищими, мали довші ноги і могли скорше розгледіти небезпечних хижих звірів.

нам эту историю немного в другой интерпритации расказывали. раньше мужчины были на вес золота biggrin они погибали на охоте, в конфликах с другими племенами и т.д., а женщин было гараздо больше и толку от них было меньше (на охоту не пойдет, воевать тоже не будет), вот их и запускали первыми в пещеру - если сожрут, не так жалко biggrin

ЕлектаДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:50 | Повідомлення # 14
Осінь форуму
А ще я абажаю керувати машиною, коли за рульом то отримую велечезне задоволення, особливо на трасі з бешеною швидкістю.

НікольДата: Понеділок, 11.05.2009, 11:50 | Повідомлення # 15
Активний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 33
права водійські маю, але їжджу поганенько, просто не маю власної машини. Я так не хочу їздити маршрутками sad , на таксі кожен день явно не поїздиш.
Вже давно мрію про свою машину !!!

Львівський жіночий форум "Культ краси" » Між нами, дівчатами » Я це люблю! » Хоббі і взагалі ваші інтереси (Чим цікавитеся)
Сторінка 1 з 3123»
Пошук:

Львівський жіночий форум "Культ краси" © 2009-2012
Створити сайт безкоштовно