| Люди, які дратують... |
| AZA | Дата: Понеділок, 06.07.2009, 12:55 | Повідомлення # 1 |
Завсідник форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 6
Репутація: 37
Статус: Offline
| Цікаво,чи є такі люди,які вас дратують? Такі з якими б ви ніколи не спілкувались,чи уникали їх.....Я наприклад не люблю дріб"язкових,жадних і хитрих! Додано (06.07.2009, 12:55) --------------------------------------------- А ше тупих і плоских!!!
файна дівчинка
Повідомлення відредагував AZA - Понеділок, 06.07.2009, 12:55 |
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Понеділок, 06.07.2009, 13:32 | Повідомлення # 2 |
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
| Мене дратують тупі люди, які часто щось з себе корчать, а на справді такими не являються. Не люблю брехливих і людей, які не вміють дотримувати слова. Ще терпіти не можу пліткарів і двулічних осіб.
|
| |
| |
|
| AZA | Дата: Понеділок, 06.07.2009, 13:33 | Повідомлення # 3 |
Завсідник форуму
Нагороди: 6
Репутація: 37
| О!!! Тупі,то да!!!!
файна дівчинка
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Понеділок, 06.07.2009, 15:01 | Повідомлення # 4 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| меня раздражают люди, которые учат меня жить и что делать. а еще "всезнайки" и очень правильные, вернее, которые из себя таких корчат...
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Понеділок, 06.07.2009, 17:05 | Повідомлення # 5 |
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
| Мене харять людішкі, які вилизують комусь зад, сильно правильні, з обмеженим світоглядом, підлі і ті які роблять вигляд, що всьо знають, а в дійсності то не так. В мене є такий співробітник, який втілює всі ці негативні якості, знаєте коли навіть чую його голос аж трафляє, а коли бачу то прокидається реальне бажання його прибити .
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Понеділок, 06.07.2009, 18:19 | Повідомлення # 6 |
Літо форуму
Нагороди: 19
Репутація: 131
| Все, що перечислене вище, в більшій чи меншій степені
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Вівторок, 07.07.2009, 11:53 | Повідомлення # 7 |
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 88
| Мені не подобаються люди, які пхають носа в чуже особисте життя, а ще ті хто набивається в друзі, а потім не вміє язик за зубами тримати або інтрижки створює. Також дратують безвідповідальні люди. Ще є категорія людей з завищеною самооцінкою, які себе вважають центром Всесвіту ( але для них це напевно плюс).
|
| |
| |
|
| OlaLalala | Дата: Середа, 26.08.2009, 17:44 | Повідомлення # 8 |
Завсідник форуму
Нагороди: 10
Репутація: 77
| А мене дратують люди, які весь час нарікають на все!!! І ще ті, які хають всіх бізнесменів, багатих, політиків і т.д. А якщо ви такі розумні і самі все знаєте, то чому ви не на їхньому місці!? оця "розумність" мене дратує!
Если Я тебе скажу "да" - ты перестанешь меня уважать. Если "нет" - ты перестанешь меня любить. Поэтому- "не исключено".
|
| |
| |
|
| Free_Girl | Дата: Середа, 26.08.2009, 19:21 | Повідомлення # 9 |
Користувач
Нагороди: 0
Репутація: 6
| мене дратує все вище сказане!
|
| |
| |
|
| Окса | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 23:36 | Повідомлення # 10 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 1
Репутація: 22
| Quote (Free_Girl) мене дратує все вище сказане! "персен" заспокоїть.
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Вівторок, 22.12.2009, 13:10 | Повідомлення # 11 |
Завсідник форуму
Репутація: 88
| Мене дуже дратують ситуації, наприклад в черзі люди кіпіш чогось піднімають без причин, лізуть невідомо куди, сто раз питання однакові задають або коли дуже тормозять. Ще бісить, коли в міському транспорті за вибори спорять, чуть пики за своїх неб"ють - це взагалі парадокс .
|
| |
| |
|
| FEMINE | Дата: Четвер, 28.01.2010, 12:24 | Повідомлення # 12 |
Користувач
Нагороди: 1
Репутація: 19
| Quote (Лесюня) Мене дратують тупі люди, які часто щось з себе корчать, а на справді такими не являються. Лесюня, тут я тебе повністю підтримую. Є люди туповаті з обмеженим світоглядом, які далі свого носа нічого не бачать і чути теж нікого не хочуть. Для таких існує приказка: "Не чіпай г...о, ваняти не буде"! А корчити з себе"нєчто" - як ж без цього!
краще гірка правда, ніж солодка брехня!
|
| |
| |
|
| Чучука | Дата: Четвер, 28.01.2010, 12:34 | Повідомлення # 13 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 7
Репутація: 44
| Мене найбільше дратують люди, які починають мене повчати. Це мене відразу починає бісити. Я ж не прошу поради, навіщо лізти? Ну і ще ті, хто пхає носа в чужі справи.
|
| |
| |
|
| Зая | Дата: Четвер, 28.01.2010, 12:55 | Повідомлення # 14 |
Завсідник форуму
Репутація: 102
| Quote (Чучука) Мене найбільше дратують люди, які починають мене повчати. Я в таких випадках із вічливості можу промовчати, але потім стараюсь з цими людьми по менше спілкуватись. Негарна риса сувати ніс, якщо не просять.
|
| |
| |
|
| UNA | Дата: Четвер, 28.01.2010, 14:24 | Повідомлення # 15 |
Користувач
Нагороди: 3
Репутація: 13
| Питання, про яке можна довго говорити. Мене дратують: брехуни, хами, невиховані особи, мега зазнайки, скряги. Не люблю людей, які заварюють нехорошу кашу і вилазять з неї сухими. Також стараюсь обминати інтриганів, недоброзичливих та підлих людей. Про повчання можу сказати так: найбільше вчать жити і дають поради ті, кому самим хороша порада не завадить. І не люблю людей, які ні з ким не враховуються "Є тільки я і все, що я роблю і говорю - те правильне".
|
| |
| |