Львівський жіночий форум "Культ краси" Субота, 19.05.2012, 03:02
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Навчальний центр краси Іванни Пиріг
                                [Нові повідомлення жіночого форуму · Учасники жіночого форуму · Правила жіночого форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Львівський жіночий форум "Культ краси" » Між нами, дівчатами » Стосунки » Розлучення (Як пережити)
Розлучення
ФеяДата: П`ятниця, 14.10.2011, 12:48 | Повідомлення # 1
Постійний відвідувач
Група: Перевірені
Нагороди: 9
Репутація: 58
Статус: Offline
Щось останнім часом постійно чую що хтось розлучився. В мене тільки цього року 2 подружки розвелись, тепер, бачу ще і Руслана. Думаю, що тема актуальна і потрібна.
Спочатку жарт в тему:
Сказал ей: "Все, хватит, подаю на развод". Выхожу из дома, слышу выстрел. Думаю - застрелилась? Возвращаюсь - шампанское открыла, сучка! biggrin
В мене в однієї подруги щось типу того і було - розвелась, ну не біда. Наступного дня покликала нас святкувати звільнення. Не сильно цим переймається, живе в своє задоволення, змінила за рік вже двох залицяльників. Друга - повна протилежність. Мол, життя закінчилось, кому я тепер розведена потрібна. Ми її ледве з дому кудись витягуємо.

РусланаДата: П`ятниця, 14.10.2011, 16:44 | Повідомлення # 2
Постійний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 45
В мене швидше другий варіант sad
Взагалі історія не дуже приємна для мене, але розкажу. В нас взагалі все незаладилось після переїзду жити до нього, вірніше до його мами. Я вже розповідала раніше. Але я намагалась не дуже звертати увагу, поменше спілкуватись і все. Думала, може з народженням дитини щось зміниться. Взагалі його мама страшенно його ревнувала до мене, як би так не сталось щоб він її менше не любив ніж мене. Ідіотизм повний. Ми з моїм чоловіком і не сварились жодного разу ні за період зустрічань ні після одруження суттєво.
Ну а саме через що розлучаємось. Перед пологами чоловіка терміново викликали в Київ. Він хотів відмовитись, причина ж то поважна, але я і сама сказала щоб він їхав. Там проет важливий і клієнт, він давно добивався, щоб все там було добре.
Пологи самі прийшли добре, він приїхав на один день до Львова, потів знову поїхав в Київ і далі в Харків. Ідіотизм почався, коли мене повинні були забирати з пологового будинку. Зі свекрухою домовились, коли вони повинні за мною заїхати. Стою чекаю, нікого немає. Передзвонюю до неї, а вона мені каже, що їй не получається машину взяти, що вона зайнята, щоб я взяла таксі і сама приїхала. Уявляєте таку ситуацію? Одночасно зі мною забирали дівчину з дитиною іншу, так там приїхав лімузин, фотограф, відео такої події. Мені всього цього звичайно не потрібно, але ж не такий ігнор. Знаєте, так неприємно мені стало, навіть згадувати не хочу. Стою сама з речами і з дитиною як ідіотка. Подзвонила до батьків, щоб вони мене забрали. А що мені зі всієї ситуації найнеприємніше - теща так і не подзвонила і не поцікавилась де я є, аж на наступний день подзвонив чоловік і сказав, що йому його мама сказала, що я додому не приїхала. Я сказала, що поживу поки зі своїми батьками, він так спокійно сказав, що от і добре. Коли він повернеться, тоді я назад і переїду.
Ну а далі все якось пішло так, що коли він вернувся, то мене назад переїжджати вже ніхто і не кликав. Спочатку часто приходив навідатись, майже щодня. Потім трохи рідше. Тоді вже мій батько покликав його на розмову, щоб він визначався а не ходив як в гості, от він батькові і сказав, що буде краще якщо ми поживемо окремо. Ну а далі вже я запропонувала розлучитись, він був не проти. От така історія. Доречі, теща свого внука так жодного разу і не бачила. Напевно дуже рада, що повернула свого синочка. Нехай одружує тепер на тій своїй сусідці, на якій хотіла.

ЛесюняДата: П`ятниця, 14.10.2011, 17:03 | Повідомлення # 3
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
Руслана, аж не віриться, що таке буває! Ти ж не виходила заміж терміново через вагітність, чисто для того, щоб дитинка у шлюбі народилась. У вас все було нормально, поступово, ви і зустрічались вроді довго. Мені здається, що мамаша має серйозні проблеми з головою. То нехай прив"яже синочка до себе і тримає все життя. Йому виходить сім"ї не можна створювати, бо в мами ревність??? З іншої сторони, я б не перекладала всю провину на свекруху, видно в твого мужчини просто нема совісті і ні грама відповідальності. Шкода, що в нас деякі представники сильної статі ведуть себе як справжні слабаки!

РусланаДата: П`ятниця, 14.10.2011, 17:22 | Повідомлення # 4
Постійний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 45
Я не кажу, що у всьому мама його винна. Ясно, що мав би характер, то знайшов би вихід. Я йому пропонувала і квартиру знімати і до мене переїхати. Ну що ж, так сталось. Просто інколи такий відчай находить, що навіть уявити важко. Ніколи не думала, що залишусь в 31 рік сама з дитиною на руках, без роботи. Ладно, щось я знову розкисла.Сама собі обіцяла тільки на хороше настроюватися.
Просто трохи вибиває з колії, коли на голову таке звалюється. Ще кілька місяців тому плани на життя робили, дитину чекали, чоловік працював тяжко, думали в майбутньому квартиру свою купити. Ми навіть і не сварились толком. Я деколи просинаюсь і думаю, що мені все це приснилось. Ладно, я офф, а то взагалі розкисаю.

OlaLalalaДата: Понеділок, 17.10.2011, 00:38 | Повідомлення # 5
Завсідник форуму
Нагороди: 10
Репутація: 77
Руслана, а ти радій, що маєш дитину - це основне в нашому житті, а дехто не має і дуже страждає. А ти маєш для кого жити, все інше ще буде, знайдеться новий чоловік або той усвідомить ще свою помилку!

А щодо розлучень взагальному, то моя думка краще розійтись якщо людям некомфортно чим ціле життя мучитись!

Если Я тебе скажу "да" - ты перестанешь меня уважать. Если "нет" - ты перестанешь меня любить. Поэтому- "не исключено".

ЛесюняДата: Понеділок, 17.10.2011, 16:31 | Повідомлення # 6
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
А я взагалі не розумію його логіки, для чого тоді він пропонував одружуватись? Руслана, на такого чоловіка вже ніколи не можна буде розраховувати чи повністю покладатись (ІМХО). Одним словом, мамин синочок або просто 100% - ний егоїст!

napoleonaДата: Середа, 19.10.2011, 21:37 | Повідомлення # 7
Постійний відвідувач
Нагороди: 11
Репутація: 56
Руслана, я читаю Ваш допис і сльози течуть....
не можу повірити і не можу навіть уявити, наскільки треба бути черствими людьми, та навіть не до Вас, а до того чуда, що народилося...
дуже вам співчуваю, тримайтеся, Ви все зможете, бо у Вас є найдорожче диво у світі, яке Вас дуже любить...

Валюська-злюськаДата: Середа, 14.12.2011, 18:24 | Повідомлення # 8
Новачок
Нагороди: 1
Репутація: 4
Якась темна справа... Хіба буває так, шоб в одну мить відрубало наніц? Тій сімейці часом від вас нічого не хотілось, якихось планів вони не мали? Пишу, бо знаю одну дівчину, фактично ваша однолітка, в неї шось подібне було. Батьки обоє закордоном, квартира вільна і от найшла вона на свою голову одне чудо. Там також мама влазила в стосунки сина, швидко його женила, а зразу після вагітності женішок почав їздити регулярно у відрядження (зівсно видумані). Після народження дитини в хаті став гостем (жили до того в неї). Забула додати, шо свекруха воліла синка прописати в квартиру дружини і не раз натякала на обмін, типу молодим треба мати окреме житло. Ясно, міняти мали квартиру тієї дівчини з доплатою її батьків, які закордоном"жирують". Холодок в стосунках наступив, коли планам не судилось збутись. І такі люди бувають!

Руслана, то хай собі дальше за мамину спідницю тримається! Нашо вам такий чоловік?

Не робіть вигляд, що вас цікавлять мої проблеми. Зізнайтесь, як вам не вистачає свіжих пліток!

VirrraДата: Понеділок, 02.01.2012, 17:50 | Повідомлення # 9
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
Русланко! Маєте заради кого жити - дитинки! Шкодувати не потрібно.В мене є однокласниця що нажаль поховала чоловіка ал6е життя не зупинилось- хоч дитина є на руках проте батьки допомагають і вже є чоловік поруч хоч і не офіційно поки що .Я впевнена якщо Бог забирає щось- то дає дещо інше) Мучитись з таким чоловіком як у вас не треба було- сама таке чудо мала.Дівчата прав- мамин синок-власної думки 0 і зусиль щоб не вмішувалась теж 0.От тільки я на дитину не могла розраховувати - навіть не хотів - казав що грошей нема)) Просто не той чоловік попався .Не мій.Ось так.

ІваннаДата: Четвер, 19.04.2012, 23:29 | Повідомлення # 10
Новачок
Група: Блогери
Нагороди: 1
Репутація: 0
Русланка!Значить так мало бути!Дитятко то найбільше щастя в житті!А чоловік який тебе полюбить полюбить і твою дитину!Тримайся!Все буде добре!

Львівський жіночий форум "Культ краси" » Між нами, дівчатами » Стосунки » Розлучення (Як пережити)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Львівський жіночий форум "Культ краси" © 2009-2012
Створити сайт безкоштовно