| Пропозиції та зауваження |
| Admin | Дата: Понеділок, 11.05.2009, 12:04 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администратори
Нагороди: 0
Репутація: 100
Статус: Offline
| В цій темі пишіть свої пропозиції по розвитку порталу, що б ви хотіли змінити, які теми добавити, які розділи порталу вам найбільше цікаві, а які навпаки, потрібно допрацювати. Пишіть свої враження та зауваження, нас цікавить ваша думка.
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Середа, 13.05.2009, 10:20 | Повідомлення # 2 |
Весна форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 16
Репутація: 145
| лично мне очень нравится рубрика видеокурсы. очень наглядно и понятно, действительно как будто на курсах побывала. ну и статьи интересные. хотелося б больше видеороликов, если можна. зы да, чуть не забыла. скачала себе книгу Роберта Джонса. очень красочная и познавательная, всем рекомендую. если есть подобные книги - выкладывайте. всетаки в магазине такая стоит гдето 300 грн, всетаки накладно.
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
Повідомлення відредагував lisa - Середа, 13.05.2009, 10:22 |
| |
| |
|
| Електа | Дата: Вівторок, 19.05.2009, 14:26 | Повідомлення # 3 |
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
| Мені подобаються статті сайту, перечитала майже всі, але чесно кажучи мало. Було б непогано більше статей по косметології, догляду за тілом... і т.д
|
| |
| |
|
| Фея | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:21 | Повідомлення # 4 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 9
Репутація: 58
| Погоджуюсь. Я уже писала в іншій темі, що статті дуже цікаві, але їх малувато. Хоча я так зрозуміла, що сайт доволі молодий, тому сподіваюсь, що їх кількість збільшиться поступово, крім того тем ще дуже багато про які можна писати. Також дуже цікава та корисна рубрика - відеокурси, дуже зручно не лише прочитати, а й переглянути. Особливо усім рекомендую курс Белодедової переглянути, у мене він є на відеокасеті дома, це вже класика для візажистів.
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 18:03 | Повідомлення # 5 |
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
| Quote (Фея) Белодедової переглянути, у мене він є на відеокасеті дома, це вже класика для візажистів. Ці відеокурси не раз бачила по максі ТВ показують, теж сподобались. А я б ще додала, мені тема макіяжу дуже подобається і все, що з ним пов"язано, але я б ще хотіла, якщо це можливо побачити матеріали про суміжні теми. От наприклад бачила тут є весільна рубрика і розділ дієтам присвячений, а мені б ще сподобалось якби були теми про догляд за руками, волоссям. Може в майбутньому , хоча б поверхнево.
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Субота, 23.05.2009, 01:14 | Повідомлення # 6 |
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
| Quote (Лесюня) а мені б ще сподобалось якби були теми про догляд за руками, волоссям Мені ці теми теж не завадять, особливо про нігті, бо маю проблеми з ними. А от стаття про туш мені сподобалася, якби ще написали яких фірм туші хороші було б взагалі супер.
|
| |
| |
|
| Admin | Дата: Понеділок, 08.06.2009, 20:27 | Повідомлення # 7 |
Адміністратор
| Якщо ви помітили помилки або баги на сайті - описуйте їх у цій темі. Можливо фото "перескочило" з іншої статті - прохання також повідомляти.
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Вівторок, 09.06.2009, 18:43 | Повідомлення # 8 |
Літо форуму
Репутація: 131
| Щось завмерло життя на форумі Треба щось міняти. Можливо, створити якісь наві теми, розділи
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Вівторок, 09.06.2009, 20:46 | Повідомлення # 9 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| я бы не сказала. наоборот прошлая неделя была пиком активности. просто хорошая погода, выходные - кто будет на форуме сидеть?
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Середа, 10.06.2009, 14:56 | Повідомлення # 10 |
Літо форуму
Репутація: 131
| Quote (lisa) просто хорошая погода, выходные - кто будет на форуме сидеть? Якщо через хорошу погоду, то добре
|
| |
| |
|
| Фея | Дата: Середа, 24.06.2009, 16:47 | Повідомлення # 11 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 9
Репутація: 58
| Приємно бачити, що за той місяць, коли я вперше зайшла на цей сайт з"явилось стільки всього нового. Нові статті, цілі рубрики. Не плануєте розширити формат порталу до такого, що охопив би й інші сегменти краси? Такого сайту нашому регіону дуже бракує, та й узагалі на українській мові аналогів я не знаю. Хоча розумію, що це непросто, але можна залучити професіоналів з суміжних сфер, думаю їм цікаво б було отримати додаткову рекламу. Світ макіяжу уже явно переріс теперішній формат. Не сприйміть за критику, мені взагалі сайт дуже подобається і я його рекомендую своїм подругам.
|
| |
| |
|
| Admin | Дата: Четвер, 25.06.2009, 11:14 | Повідомлення # 12 |
Адміністратор
| Ми про це не раз думали. В майбутньому плануємо змінити формат сайту, обов'язково його розширити. Фея, те, що ви написали якраз дуже актуально для сайту. З часом хочемо залучити фахівців косметології, нігтьової естетики і перукарського мистецтва, які б змогли писати цікавий матеріал по цих темах, і відповідно плануємо створити нові рубрики.
|
| |
| |
|
| AZA | Дата: Неділя, 28.06.2009, 17:03 | Повідомлення # 13 |
Завсідник форуму
Нагороди: 6
Репутація: 37
| А де про рекламу??? Якось ви розмито(вибачте)написали в ОП! Напишіть будь-ласка ,що можна писати??
файна дівчинка
|
| |
| |
|
| Admin | Дата: Неділя, 28.06.2009, 18:55 | Повідомлення # 14 |
Адміністратор
| Quote (AZA) А де про рекламу??? Якось ви розмито(вибачте)написали в ОП! Напишіть будь-ласка ,що можна писати?? Відповідна тема створена. Стосовно вас, то я думаю, що усі з підпису "візажист" зрозуміли, які послуги ви надаєте, тому усі бажаючі по темі послуг візажиста чи навчання макіяжу зможуть звернутись до вас в приват.
|
| |
| |
|
| AZA | Дата: Неділя, 28.06.2009, 19:23 | Повідомлення # 15 |
Завсідник форуму
Нагороди: 6
Репутація: 37
| зрозуміло......а відповідно інших? свої послуги рекламувати не буду,обіцяю..
файна дівчинка
|
| |
| |