| Шампуні, бальзами |
| Зая | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 14:02 | Повідомлення # 1 |
Завсідник форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 11
Репутація: 102
Статус: Offline
| Цікаво почути думку яку продукцію для волосся ви використовуєте? Чи є у вас улюблені марки?
|
| |
| |
|
| Петрівна | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 15:04 | Повідомлення # 2 |
Користувач
Нагороди: 2
Репутація: 17
| Десь роки півтора тому мені діти купили шампунь і більзам Dolivaі після того я ними постійно користуюсь, дуже задоволена. До того собі купувала дешевші, як коли. Але у нас така погана вода у Львові, що навіть хороші засобі не зроблять волосся ідеальним.
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 15:52 | Повідомлення # 3 |
Літо форуму
Нагороди: 19
Репутація: 131
| Дуже люблю всю продукцію Gliss Kur а особливо їхні експрес-кондиціонери
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 17:40 | Повідомлення # 4 |
Зима форуму
Репутація: 156
| з усіх, що я пробувала мені найбільше Віши сподобались. От тільки шампунь у мене швидко закінчується, вистачає до 2 місяців.
|
| |
| |
|
| Ніколь | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 21:06 | Повідомлення # 5 |
Активний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 33
| У мене зараз шампунь з професійної серії лореаль для фарбованого волосся. Якщо закінчиться попробую з цієї серії інший.
|
| |
| |
|
| Зая | Дата: Середа, 15.04.2009, 14:21 | Повідомлення # 6 |
Завсідник форуму
Репутація: 102
| Досить довго користувалась препаратами Фруктіс. І шампуні були і маски.. Але зараз щось не дуже подобається. Кліс Кур також мала: шампуні, бальзами та спреї для пошкодженого волосся купляла. Але сказати, що мені щось надзвичайно з цього подобається - то ні ! Так , нормально.
|
| |
| |
|
| Aleksa | Дата: Четвер, 16.04.2009, 12:19 | Повідомлення # 7 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 4
Репутація: 25
| Quote (Зая) Досить довго користувалась препаратами Фруктіс. І шампуні були і маски.. Але зараз щось не дуже подобається. Кліс Кур також мала: шампуні, бальзами та спреї для пошкодженого волосся купляла. Але сказати, що мені щось надзвичайно з цього подобається - то ні ! Так , нормально Якщо по середній ціні, то можеш щось спробувати із серії BRELIL. Це італійська фірма, мені дуже сподобалась їх маска Numero на основі вівса, купувала її 3 рази на тому ж Південному, ціна приблизно 90грн., об"єм 1 л. Хоча і маю вдома набагото дорожчі засоби, але ця маска хороша.
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Четвер, 16.04.2009, 12:47 | Повідомлення # 8 |
Зима форуму
Репутація: 156
| Я знаю є хороший засіб із серії BRELIL - рідкі кристали для волосся. Сама його не мала, але місяць тому купила аналогічний, мені перукар порадила фірми Black professional line. Це теж рідкі кристали з екстрактом насіння льону. Дуже добре підходить для сухого волосся, також під час сушки феном або випрямляння утюжком. Продається і у ДЦ, а ціна десь до70 грн. Я задоволена, воосся блистить. Виробник Італія як і у Бреліл. Додано (16.04.2009, 12:47) --------------------------------------------- Хотіла б додоти наносити його з середини волосся(якщо довге), особливо на кінці . В коріння не втирати! Захистить кінчики при сушки феном від посічення
|
| |
| |
|
| Ніколь | Дата: Четвер, 16.04.2009, 13:04 | Повідомлення # 9 |
Активний відвідувач
| Я також феном сушу, кінці доводиться часто підрізати. Але. якщо засіб допоміжний - можна спробувати. Я мала спреї -термозахист, але не дуже помагали.
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Четвер, 16.04.2009, 22:10 | Повідомлення # 10 |
Завсідник форуму
Репутація: 88
| Quote (Лесюня) Я знаю є хороший засіб із серії BRELIL - рідкі кристали для волосся. Сама його не мала, але місяць тому купила аналогічний, мені перукар порадила фірми Black professional line. Це теж рідкі кристали з екстрактом насіння льону. Дуже добре підходить для сухого волосся, також під час сушки феном або випрямляння утюжком. Продається і у ДЦ, а ціна десь до70 грн. Я задоволена, воосся блистить. Виробник Італія як і у Бреліл Цікаво! Треба буде спобувати. Я теж феном вбиваю кінці.
|
| |
| |
|
| luchik | Дата: П`ятниця, 17.04.2009, 14:44 | Повідомлення # 11 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 5
Репутація: 51
| Quote (Лесюня) Я знаю є хороший засіб із серії BRELIL - рідкі кристали для волосся. Сама його не мала, але місяць тому купила аналогічний, мені перукар порадила фірми Black professional line. Це теж рідкі кристали з екстрактом насіння льону. Дуже добре підходить для сухого волосся, також під час сушки феном або випрямляння утюжком. Продається і у ДЦ, а ціна десь до70 грн. Я задоволена, воосся блистить. Виробник Італія як і у Бреліл Можу сказати , що такі захисні флюїди є у серії L`OREAL PROFESSIONAL . Їх існує кілька видів, різного забарвлення і виконують різні функції ( захист від УФ, для фарбованого волосся, для випрямлення..) Вартість 120-130 грн. Схожі препарати є ще в професійній серії від Ревлон, в перукарнях використовують при укладці.Додано (17.04.2009, 14:44) --------------------------------------------- Ще такі засоби хороші для тьмяного волосся, тому що додають багато блиску Quote (Лесюня) Якщо по середній ціні, то можеш щось спробувати із серії BRELIL. Це італійська фірма, мені дуже сподобалась їх маска Numero на основі вівса, Про маску Numero на основі вівса також чула схвальні відгуки ( Оптимальна ціна+якість).
Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: П`ятниця, 17.04.2009, 19:07 | Повідомлення # 12 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| раз вы её так пропиарили, то после праздников поищу себе, мне как раз нужна маска. киньте в приват где её можна найти, заранее спасибо.
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Вівторок, 21.04.2009, 13:52 | Повідомлення # 13 |
Завсідник форуму
Репутація: 88
| Quote (lisa) Про маску Numero на основі вівса також чула схвальні відгуки ( Оптимальна ціна+якість). І мені її рекомендували, хочу купити
|
| |
| |
|
| luchik | Дата: Субота, 25.04.2009, 19:31 | Повідомлення # 14 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 5
Репутація: 51
| Там банка маски здається літрова, вистарчить надовго. У мене ще колись, років 4 тому була маска Плацента, теж з літровим об"ємом, але бачу її і досі продають і навіть в деяких салонах використовують. Так вона взагалі дешево виходить. Я доволі часто мию голову, мінімум 3 р на тиждень, тому всі препарати швиденько закінчуються.
Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...
|
| |
| |
|
| Ніколь | Дата: Вівторок, 28.04.2009, 12:10 | Повідомлення # 15 |
Активний відвідувач
| Quote (luchik) У мене ще колись, років 4 тому була маска Плацента, теж з літровим об"ємом, але бачу її і досі продають і навіть в деяких салонах використовують. Теж користувалась такою маскою раніше. У нас тоді половина групи дівчат собі накупила таких масок. Але її добре промивати треба.
|
| |
| |