| Вітаміни для росту та зміцнення волосся |
| Русалочка | Дата: Четвер, 01.12.2011, 18:59 | Повідомлення # 1 |
Активний відвідувач
Група: Перевірені
Нагороди: 6
Репутація: 46
Статус: Offline
| В сусідній темі писали про вітаміни для волосся (вітамінний комплекс "Перфектіл" та ін. ), от думаю, можливо варто створити окрему тему. Цікава думка тих, хто "підсів" на вітаміни, кому що допомогло і щоб ви порадили із власного досвіду.
|
| |
| |
|
| Позитивка | Дата: Понеділок, 12.12.2011, 15:25 | Повідомлення # 2 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 0
Репутація: 7
| Моя тема. Різні вітаміни пила: Супрадін, Ревалід, Вітрум... Закінчую курс Перфектілу. Радити не берусь, бо це індивідуально.
Супрадін
Ревалід
Вітрум б'юті
Перфектіл
В принципі, не скажу, що взагалі результату нема від вітамінів, але важко визначити від чого більше. Тому що, якщо берусь за лікування волосся, то комплексно (шампуні, маски "власного виробництва"...).
Повідомлення відредагував Позитивка - Понеділок, 12.12.2011, 15:28 |
| |
| |
|
| Real111 | Дата: Вівторок, 13.12.2011, 17:50 | Повідомлення # 3 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 2
Репутація: 11
| Одна форумлянка дуже хвалила дріжджі з сіркою саме для волосся, як БАД. На собі не перевіряла.
|
| |
| |
|
| Валюська-злюська | Дата: Середа, 14.12.2011, 17:59 | Повідомлення # 4 |
Новачок
Нагороди: 1
Репутація: 4
| Я б не радила пхати в себе все підряд. На одному з форумів читала колись аналогічну тему, там дівчинка розповідала про свій досвід поїдання вітамінів для волосся, нігтів ітп. Також вона перечисляла назви препаратів, які куштувала. Ну, так, шоб не збрехати, курсів з 10-15-ть різних вітамінних комплексів по черзі пропила. Я то читаю, і думаю собі, як після того вона вижила? Чудо, шо голова лисою не стала!
Не робіть вигляд, що вас цікавлять мої проблеми. Зізнайтесь, як вам не вистачає свіжих пліток!
|
| |
| |
|
| Real111 | Дата: П`ятниця, 16.12.2011, 00:58 | Повідомлення # 5 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 2
Репутація: 11
| Quote (Валюська-злюська) На одному з форумів читала колись аналогічну тему, там дівчинка розповідала про свій досвід поїдання вітамінів для волосся, нігтів ітп. Також вона перечисляла назви препаратів, які куштувала. Ну, так, шоб не збрехати, курсів з 10-15-ть різних вітамінних комплексів по черзі пропила. Я то читаю, і думаю собі, як після того вона вижила? Чудо, шо голова лисою не стала! Ну, якшо підряд стільки добра випити, то може бути 2 варіанти: або випаде останнє, або виросте нове і не тільки на голові .
|
| |
| |
|
| Amourka | Дата: Четвер, 02.02.2012, 16:18 | Повідомлення # 6 |
Користувач
Репутація: 6
| Драже Мерц - вітамінний комплекс для краси шкіри, волосся, нігтів.
•Антиоксидантный комплекс витаминов А, С, Е замедляет процессы старения и способствует обновлению клеток кожи.
•Биотин необходим для роста и улучшения структуры слабых и ломких ногтей. •Бета-каротин, витамины группы В и L-цистин способствуют росту и укреплению ваших волос •Специальный дрожжевой экстракт обеспечивает целевую доставку элементов и является незаменимым источником аминокислот и витаминов группы В.
Состав: 1 драже содержит: Активные вещества: Цистин 30 мг Бетакаротен 0,9 мг Ретинола ацетат 1500 МЕ Тиамина мононитрат 1,2 мг Никотинамид 10 мг Пиридоксина гидрохлорид 1,2 мг Аскорбиновая кислота 75 мг Цианокобаламин 2 мкг Рибофлавин 1,6 мг Альфа-токоферола ацетат 9 мг Биотин 0,01 мг Колекальциферол 50 МЕ Кальция пантотенат 3 мг Дрожжей экстракт 100 мг Железа фумарат 20 мг
Для женщины с кривыми ногами единственное спасение глубокое декольте. Женская народная мудрость
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: П`ятниця, 03.02.2012, 19:17 | Повідомлення # 7 |
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
| Quote (Amourka) Драже Мерц - вітамінний комплекс для краси шкіри, волосся, нігтів. В склад входять пивні дріжджі, тому можливий підвищений апетит (на всякий випадок -).
|
| |
| |
|
| Biren | Дата: Субота, 10.03.2012, 00:30 | Повідомлення # 8 |
Новачок
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Чи приймав хтось вітаміни Волвіт??? Дуже хочу покращити стан волосся і нігтів, але мене вкрай турбує питання, чи такі вітаміни не сприяють появі зайвої ваги ???? Поділіться будь ласка досвідом, буду вдячна
|
| |
| |
|
| 14041999 | Дата: П`ятниця, 13.07.2012, 20:57 | Повідомлення # 9 |
Новачок
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Я користую лише фіточаями для волося по три рази в тижень мию і волося має чедовій виглят.Головгне тут створити режим підбору фіточаїв
Модниця
|
| |
| |
|
| UMKA | Дата: Субота, 23.02.2013, 18:04 | Повідомлення # 10 |
Новачок
Група: Блогери
Репутація: 1
| Я вживаю курсами. Зараз у мене Аевіт, Мультитабс В-комплекс (вітаміни групи В необхідні для здорового волосся) і періодами чергую Кальцемін з Кальцій-Д3-Нікомед.
Запрошую в гості до блогу - Моя косметичка
|
| |
| |
|
| lima | Дата: Четвер, 11.04.2013, 16:59 | Повідомлення # 11 |
Користувач
Репутація: 5
| Пила Моріамін форте за рекомендацією лікаря, це полівітаміни для всього організму. 30 капсул - 85 грн. Вітаміни як вітаміни)))
|
| |
| |