| Дієти |
| luchik | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 12:18 | Повідомлення # 1 |
Постійний відвідувач
Група: Перевірені
Нагороди: 5
Репутація: 51
Статус: Offline
| Скажу від себе, на дієтах не сижу, але іноді ввечері із їжею я поскромніше. Часто мої подруги до дієт звертаються, але я бачу по них - це результат тимчасовий. Через 2 тижні вага надлишкова відновлюється. Ви теж ганяєтесь за стандартами?
Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...
Повідомлення відредагував luchik - Понеділок, 13.04.2009, 12:40 |
| |
| |
|
| Електа | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 12:24 | Повідомлення # 2 |
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
| Негативне. Харчування має бути повноцінним і збалансованим, після 6 звичайно бажано не їсти, або перекусити, але щось легеньке.
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 12:26 | Повідомлення # 3 |
Літо форуму
Нагороди: 19
Репутація: 131
| Я за стандартами не ганяюсь і на дієтах не сижу. Можливо це через досвід знайомої моїх батьків. Все життя я її знала як жіночку ну дуже пишних форм (коли приходила вона до нас додому, то в крісло вона не вміщалась), а коли я побачила її на фото де їй років 20-30, то не впізнала, наскільки вона була худенька і як змінилася. І все це через дієти (порушений обмін речовин). Зараз вона настільки розповніла, що вже на протязі 5-6 років не виходить зовсім на вулицю (нікуди, навіть в магазин)
|
| |
| |
|
| luchik | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 12:44 | Повідомлення # 4 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 5
Репутація: 51
| Моя колишня співробітниця так собі зіпсувала обмін речовин. Правда їй вже далеко за 50 р, розповідала, що почала дуже поправлятись з молодості, коли все на собі пробувала.
Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...
|
| |
| |
|
| Зая | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 13:02 | Повідомлення # 5 |
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 102
| А я ось дуже смачно люблю поїсти , себе на дієті не уявляю. Хоча іноді дієти - це не примхи, а строгі рекомендації лікарів, пов'язані зі станом здоров'я.
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 13:06 | Повідомлення # 6 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| я вообше на диетах не сижу и питаюсь неправильно. утром встану, сьем чтто легкое на завтрак, побежу на пару, на перемене какуето гадость сьем типа перепички и только вечером нормально поужинаю, да и то если не иду гулять, что бывает достаточно часто. удивляюсь как при таком ритме еще удается нормально выгледеть. наверное это просто такой возраст, когда организм еще все перетравливает. но если буду замечать хоть какието отклонения - безательно буду чтото менять в этом плане. знаю что нельзя кушать послк 18ти, но как правило это единственное время, когда плучается хоть чтото покушать. вот и щас - пишу с КПК и жую чудопич
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Петрівна | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 14:59 | Повідомлення # 7 |
Користувач
Нагороди: 2
Репутація: 17
| Спеціально на дієтах не сиджу, але деякі обмеження собі вже роблю. Намагаюсь їсти менше жирного, після 19-00 також намагаюсь не їсти вже нічого. Зменшила дози кави, які можу собі дозволити. Взагалі намагаюсь їсти побільше овочів, вітамінів, макарони намагаюсь замінити кашами різними.
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 20:43 | Повідомлення # 8 |
Весна форуму
| у меня знакомая сидела на рысовой диете недельку. так потом она эту недельку так себе компенсировала, что не только догнала, но и перегнала оторвалась себе по-полной. вроди даже пышнее стала
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Ніколь | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 21:13 | Повідомлення # 9 |
Активний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 33
| Мені зараз точно не до дієт, я б навіть сказала, що прагну поправитись. Після зими трохи схудла, а тут ще постійно бігаємо за щось домовляємось
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Середа, 15.04.2009, 12:49 | Повідомлення # 10 |
Завсідник форуму
Репутація: 88
| А я навпаки планую трошки скинути, а тут ще Великодні свята! Прощай фігура!
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Середа, 15.04.2009, 15:48 | Повідомлення # 11 |
Весна форуму
| а я наоборот - хоть немножко наемся, а то вечно голодная бегаю как бабушка приходит вечно аж ужасается какая я худая и грозится откормить. вобшето с возрастом думаю, что диет или какихто ограничений нужно будет придержыватся, но для этого нужен какойто постоянный график питания, а не студенческий, когда ешь что прийдется и когда прийдется
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Середа, 15.04.2009, 21:17 | Повідомлення # 12 |
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
| В мене вага вже кілька років стабільна, ну плюс мінус 2-3 кг. Так що з дієтами не знайома.
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Вівторок, 21.04.2009, 14:06 | Повідомлення # 13 |
Завсідник форуму
Репутація: 88
| Дієти сприймаю нормально. Якщо треба трохи зайвого скинути, то чуму і ні . Але якщо харчуватись правильно і вміру їсти - можна з дієтами не стикатись.
|
| |
| |
|
| Admin | Дата: Понеділок, 27.04.2009, 21:22 | Повідомлення # 14 |
Адміністратор
Група: Администратори
Нагороди: 0
Репутація: 100
| Якраз по цій темі ми відкрили нову рубрику на сайті. Сподіваюсь, вона буде вам корисна -> http://makeup.at.ua/index/0-102
|
| |
| |
|
| Зая | Дата: Вівторок, 28.04.2009, 13:10 | Повідомлення # 15 |
Завсідник форуму
Репутація: 102
| Quote (Admin) Якраз по цій темі ми відкрили нову рубрику на сайті. Сподіваюсь, вона буде вам корисна Та у вас так апетитно рубрика виглядає, що навпаки стимулює апетит:) Таке все яскраве та смачне на малюнках!
|
| |
| |