| Рубрика "Мода та стиль" |
| Ніколь | Дата: Середа, 03.06.2009, 12:39 | Повідомлення # 1 |
Активний відвідувач
Група: Перевірені
Нагороди: 6
Репутація: 33
Статус: Offline
| Прочитала статті про модні сумочки, вже давно звертаю увагу на клатчі, так що з"явився стимул придбати собі. Під вечірнє плаття не завадить, але я так бачу їх носять під різний стиль одягу. А такі сумочки з клаптиків шкіри мені не особливо по душі, може відклалось те, що ми колись в школі поголовно лазили з такими рюкзаками.
|
| |
| |
|
| Aleksa | Дата: Середа, 03.06.2009, 15:04 | Повідомлення # 2 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 4
Репутація: 25
| На рахунок модних сумок сезону, то мені сподобались літні сумки з переплетеною фактурою, гарно виглядають.
|
| |
| |
|
| Фея | Дата: Середа, 03.06.2009, 17:28 | Повідомлення # 3 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 9
Репутація: 58
| Я також люблю клатчі. Мені чоловік недавно привіз, коли був у Москві, таку сумочку, як в статті в частині про сумочки з ланцюжками (синього кольору), це сумочка Topshop, десь 90 доларів коштує. Мені дуже сподобалась. Крім того синій колір дуже модний в цьому році.
|
| |
| |
|
| luchik | Дата: Четвер, 04.06.2009, 14:31 | Повідомлення # 4 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 5
Репутація: 51
| Переглянула, які будуть модні босоніжки літом.. ну дас Повний авангард. Здоровенні платформи і височенні каблуки не для мене.
Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Четвер, 04.06.2009, 14:34 | Повідомлення # 5 |
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
| В мене останній період теж трохи пішло помутніння на синьому кольорі, але насиченому і темному. В статті босоніжки є дуже гарні, а от де їх купити у львові питання цікаве
|
| |
| |
|
| luchik | Дата: Четвер, 04.06.2009, 14:40 | Повідомлення # 6 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 5
Репутація: 51
| Мені з статті про взуття актуальне сподобались ті, що сіточкою: 1 і 3ті, зараз закачаю малюнок. Ось вони:
Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...
Повідомлення відредагував luchik - Четвер, 04.06.2009, 14:41 |
| |
| |
|
| lisa | Дата: Четвер, 04.06.2009, 15:53 | Повідомлення # 7 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| luchik, симпатичные и елегантные. мне в той статье понравились спортивные на каблуку. особенно последние.
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Четвер, 04.06.2009, 16:32 | Повідомлення # 8 |
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
| Хто скачував книжки по моді і стилю??? Бо я щось скачувала, а мені не відкривається, може щось не так роблю
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Четвер, 04.06.2009, 16:48 | Повідомлення # 9 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| а ты другие какието книги уже тут скачивала? у меня все открывается. возможно у тебя нет программы дежавю, здесь почти все книги в этом формате записаны. её можна скачать в разделе "Библиотека", она очень мало занимает.
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Понеділок, 28.09.2009, 17:05 | Повідомлення # 10 |
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 88
| Прочитала сьогодні статті про тенденції цієї осені. З одягу дуже сподобався плащик, як на фото у Сінді Кроуфорд (вирішила навіть сюди вставити), з взуттям не визначилась, а от сумки сподобались такі півмісяцем і сумки-пакети
|
| |
| |
|
| Veselka123 | Дата: П`ятниця, 26.08.2011, 10:36 | Повідомлення # 11 |
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
| Теж читала про тенденції моди, але досі притримуюсь правила: Головне, щоб було комфотрно Ось купила зимові чоботи в Плато, вони високі теплі та модні, адже усіляки металеві вставки зараз у моді!
|
| |
| |