| Прикраси |
| INKA | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 10:44 | Повідомлення # 1 |
Літо форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 19
Репутація: 131
Статус: Offline
| Що вам подобається носити? Золото, срібло, біжутерію? Можливо є якесь улюблене каміння? Чи взагалі не любите прикрас?
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 11:20 | Повідомлення # 2 |
Зима форуму
Репутація: 156
| Я люблю як дорогоцінні прикраси з різним камінням, так і під відповідний одяг біжутерію, але металеву . Особисто не люблю дерев"яних та пласмасових прикрас і занадто кольорових. Також не ношу всяких фєнєчек, шнурочків.. Пам"ятаю був час коли дуже багато дівчат носили пласмасові кольорові круглі кульчики, або теж пласмасові висячі - ну це зовсім не по мені.
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 11:26 | Повідомлення # 3 |
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
| З дорогоцінних металів я люблю срібло, також маю цепочку і підвіску з білого золота, до них ще хочу докупити маленькі кульчики з діамантіками буде кльово, а от до золота я абсолютно байдужа деколи воно аж дратує коли забагато на комусь. Стильні і гарна біжутерія теж класно, підтримую Лесюню в цьому плані пласмаси не переношу. Але всього має бути в міру, бо коли занадто це вже вульгарно.
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 11:28 | Повідомлення # 4 |
Літо форуму
| Я люблю золото. срібло чомусь не дуже. А біжутерію ношу літом і то дуже рідко. А в дитинстві також носила всі ці фєнічки, шнурочки. Сама ж їх і робила. Напевно, носила скорше тому, що просто подобалося їх робити. То й носити приходилося і з шнурочків, і з бісеру
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 11:41 | Повідомлення # 5 |
Зима форуму
| Quote (Електа) також маю цепочку і підвіску з білого золота, до них ще хочу докупити маленькі кульчики з діамантіками буде кльово, Я не так давно також для себе відкрила біле золото, я навіть звернула у вагу закордоном його переважно носять, навідміну від жовтого. Носила деякий час срібло, особливо в останніх класах школи, потім перейшла на жовте золото ( його надарували на повноліття). А пізніше мені різна біжутерія подобалась, але якщо іти по найбільшій симпатії, то на даний момент все таки біле золото найбільше подобається.
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 11:43 | Повідомлення # 6 |
Осінь форуму
| Quote (Лесюня) біле золото найбільше подобається Мені теж Вишукано і елегантно.
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 11:43 | Повідомлення # 7 |
Літо форуму
| От чого я не ношу - так це браслетів. Не щастить мені з ними скільки в мене їх не було, то всі погубилися. От комусь була радість знайти
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 12:03 | Повідомлення # 8 |
Зима форуму
| Я сама не раз була свідком, як мої знайомі губили браслети золоті. Та це напевно тому, що вони переважно тоненькі і особливо напрягатись не треба, щоб він розірвався. Пам"ятаю раз моя одногрупниця загубила в снігу, ми шукали довго, але не знайшли . Хтось потім радувався
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 12:06 | Повідомлення # 9 |
Літо форуму
| Я губила і срібні, і золоті. Переважно вони не рвалися, а злітали десь там де я одягалася/переодягалася. Одного разу, коли міряла кофтинку на Південному попалася совісна продавщиця. Я тоді поміряла, мені не підійшло і пішла з магазину. То вона мене наздогнала, щоб віддати золотий браслет, який разом з тою кофтинкою я зняла
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 12:15 | Повідомлення # 10 |
Осінь форуму
| Quote (INKA) одягалася/переодягалася будеш знати, що одягатися/переодягатися і роздягатися можна не у всіх місцях Я теж декілька браслетів загубила, а зараз маю свій улюблений і поки що все ок. А ще в мене цепочка і хрестик освячені в Єрусалимі, і ці речі я практично не знімаю і ніколи не викіну.
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 12:46 | Повідомлення # 11 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| Quote (Лесюня) Особисто не люблю дерев"яних та пласмасових прикрас і занадто кольорових. Також не ношу всяких фєнєчек, шнурочків.. тут у меня противоположное мнение. мне как раз нравится. разные етно-украшения очень нравятся из дерева, кожи. есть украшения из серебра, а вот золото я не очень жалую, да она мне и смотрелось бы глупо, не мой стиль.
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
Повідомлення відредагував lisa - Вівторок, 26.05.2009, 13:06 |
| |
| |
|
| Ніколь | Дата: Середа, 27.05.2009, 15:22 | Повідомлення # 12 |
Активний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 33
| Золото люблю, біжутерію ношу рідко. Дуже подобаються перлини, маю жемчужне намисто з кульчиками-вкруточками, хочу до комплекту колечко.
|
| |
| |
|
| Марічка | Дата: Понеділок, 01.06.2009, 11:47 | Повідомлення # 13 |
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 88
| Перлини дуже гарно дивляться під маленьке чорне плаття, дуже елегантно. Звертала у вагу на чорні перли ( точніше вони темного сірого кольору) теж симпатичні.
|
| |
| |
|
| Русалочка | Дата: Понеділок, 01.06.2009, 14:14 | Повідомлення # 14 |
Активний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 46
| Мені з нагоди закінчення школи тато купив золоте кільце. Замовляли по каталогу на Львівському ювелірному. З жовтого золота, ніби переплетені квіточки. Мені дуже сподобалось.
|
| |
| |
|
| OlaLalala | Дата: Понеділок, 18.01.2010, 13:20 | Повідомлення # 15 |
Завсідник форуму
Репутація: 77
| Люблю я золото!!!!!!!!! Хоча зараз появилась доволі цікава біжутерія! можна щось вибрати під певний одяг. але якась вона недешева(((((((( а ще нещодавно ходила срібло у подарунок куплятиу на Любінську (вилетіла назва того магазину з голови )! і подумала, що не проти б одного набору. перстені срібні були дуже симпатичні!
Если Я тебе скажу "да" - ты перестанешь меня уважать. Если "нет" - ты перестанешь меня любить. Поэтому- "не исключено".
|
| |
| |