| Хто хороший тамада? |
| Ніколь | Дата: Середа, 04.03.2009, 13:24 | Повідомлення # 1 |
Активний відвідувач
Група: Перевірені
Нагороди: 6
Репутація: 33
Статус: Offline
| Я схиляюсь до думки що тамада потрібен. Все таки він задає ритм весіллі. Єдині вимоги, щоб на середині свята у нього язик не заплітався і конкурси були веселі, а ще щоб не діставав гостей і говорив в тему. А то бувають такі як причіпляться з своїми тостами і дурацькими питаннями, то хоч посилай. Хочеться, щоб гостям було комфортно. Додано (04.03.2009, 13:24) --------------------------------------------- До речі, які хто ціни чув, бо бачу різниця в декого велика.
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Середа, 04.03.2009, 18:41 | Повідомлення # 2 |
Літо форуму
Нагороди: 19
Репутація: 131
| Ми домовились за 450 у.о. А ви, які ціни чули?
|
| |
| |
|
| luchik | Дата: Середа, 04.03.2009, 19:44 | Повідомлення # 3 |
Постійний відвідувач
Нагороди: 5
Репутація: 51
| Ви почали обговорювати теми весілля і хоч я одружувалась більше року назад, таке враження, що для мене ця тема досі актуальна. Приходять гості додому яких не було на весіллі починаю показувати альбом, відео, ніби вчора виходила заміж. А тамада у нас був Метельський Р, тоді він коштував 350 у.о Зараз не знаю, але кажуть , що досить розкрутився і ціна відповідно піднялась. Ним ми були задоволені. Тамада однозначно потрібен.
Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...
|
| |
| |
|
| Лесюня | Дата: Середа, 04.03.2009, 20:07 | Повідомлення # 4 |
Зима форуму
Репутація: 156
| Уявляєте я теж знаю цього тамаду, правда кажуть Львів тісний. Чула також, класно ведуть весілля два актора з театру Заньковецької, але вних ціни космічні. Працюють вони впарі.
|
| |
| |
|
| luchik | Дата: Середа, 04.03.2009, 20:18 | Повідомлення # 5 |
Постійний відвідувач
| А просто ми його замовили,бо подруга радила
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Середа, 04.03.2009, 21:50 | Повідомлення # 6 |
Літо форуму
| Quote (luchik) тамада у нас був Метельський Р, Це і є наш тамада, якого ми собі замовили! Надіюсь не підведе!
|
| |
| |
|
| lisa | Дата: Середа, 04.03.2009, 22:12 | Повідомлення # 7 |
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
| вот правду говорят, что Львов большое село
Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.
|
| |
| |
|
| Ніколь | Дата: Четвер, 05.03.2009, 09:54 | Повідомлення # 8 |
Активний відвідувач
| А ми плануєм вкластись в 400 у.о. , причому максимум
|
| |
| |
|
| Зая | Дата: Понеділок, 16.03.2009, 16:09 | Повідомлення # 9 |
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 102
| Мабуть коли я буду заміж виходити ціна виросте до космічної. Я так бачу по знайомих, кожен рік ще плюс 100 баксів
|
| |
| |
|
| luchik | Дата: Субота, 28.03.2009, 22:26 | Повідомлення # 10 |
Постійний відвідувач
| Я ще вчасно одружилась! А то зараз складніше з фінансами
|
| |
| |
|
| Ніколь | Дата: Понеділок, 04.05.2009, 22:51 | Повідомлення # 11 |
Активний відвідувач
| Мене дратує, якщо говорити про тамаду, коли він починає вірші або якісь віршовані привітання півгодини читати або просто дуже довго триндіти. Або від себе тост починає і ніяк не закінчить. а люди з тим фужером не знають вже, що робити. По собі знаю, коли була запрошена. один тамада майже все весілля привертав увагу до себе, постійно щось патякав і часто не в тему, а коли гості йшли танцювати, через пару хвилин танці припиняв і знову брався за свої тиради.
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 10:01 | Повідомлення # 12 |
Літо форуму
| Quote (Ніколь) один тамада майже все весілля привертав увагу до себе, постійно щось патякав і часто не в тему, а коли гості йшли танцювати, через пару хвилин танці припиняв і знову брався за свої тиради. Може, він встиг добре випити? Бо деякі полюбляють зловживати
|
| |
| |
|
| Електа | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 10:04 | Повідомлення # 13 |
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
| Тамада і музиканти окремо, бо я знаю що часто головний музикант є одночасно і тамадою???
|
| |
| |
|
| INKA | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 10:08 | Повідомлення # 14 |
Літо форуму
| Це вже якщо гроші дозволяють, боQuote (Електа) часто головний музикант є одночасно і тамадою це вже економ-пропозиція. Ми так не хотіли і вирішили, що краще взяти тамаду і дешевших музикантів, ніж щоб музиканти виконували роль тамади
|
| |
| |
|
| Ніколь | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 11:36 | Повідомлення # 15 |
Активний відвідувач
| Quote (INKA) Може, він встиг добре випити? Бо деякі полюбляють зловживати Підвипивший тамада_ це вже окреме питання. Дійсно раз бачила такого, він взагалі розчервонівся, а точніше під кінець був бурячкового кольору і ледве вже щось вів. Правда я потім за нього питала, а виявилось він фігню брав за свої послуги, ну і так проводив весілля. Це напевно його хоббі: випити, закусити на халяву, а потім ще й язиком почесати в своє задоволення. Шкода, що не знаю прізвища. Та думаю, якби ви з ним наперід зустрілись - 100% відмовились від його послуг. Такий собі конкретний корінний вуйко зі села, може молоді хотіли зекономити, але зря!
|
| |
| |