Львівський жіночий форум "Культ краси" Субота, 19.05.2012, 02:40
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Навчальний центр краси Іванни Пиріг
                                [Нові повідомлення жіночого форуму · Учасники жіночого форуму · Правила жіночого форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 712367»
Львівський жіночий форум "Культ краси" » За філіжанкою кави. » Знайомимось. » Знайомимось. (Розповідаємо про себе, фото.)
Знайомимось.
ІринаДата: П`ятниця, 27.02.2009, 21:28 | Повідомлення # 1
Відданий шанувальник
Група: Модератори
Нагороди: 6
Репутація: 40
Статус: Offline
Привіт всім! Мене звати Ірина. Недавно ми запустили цей портал, присвячений мистецтву макіяжу та догляду за собою. Цікаво було б познайомитись з нашими відвідувачами. Розповідайте про себе. hello

lisaДата: П`ятниця, 27.02.2009, 22:34 | Повідомлення # 2
Весна форуму
Група: Перевірені
Нагороди: 16
Репутація: 145
о! наконецто заработал форум! а то уже несколько дней захожу, а написать ничего не могу. вобшем сайт определенно полезный, во Львове такого явно не хватало. статьи интересные, но мало suspect надеюсь будете добавлять и наполнять.
ЗЫ а мну зовут Лиза, можна Лиса. учусь, отрываюсь, радуюсь жизне, чего и всем желаю

Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.

МарічкаДата: Неділя, 01.03.2009, 18:57 | Повідомлення # 3
Завсідник форуму
Нагороди: 11
Репутація: 88
Привіт! Бачу нас поки що тут не густо. Я Марічка, мені 26 років, працюю менеджером в тур-фірмі, незаміжня. Мені звичайно подобається красиві макіяжі, різна косметика, але не завжди вистачає знань як всім цим правильно користуватись.

ЛесюняДата: Понеділок, 02.03.2009, 15:02 | Повідомлення # 4
Зима форуму
Нагороди: 19
Репутація: 156
Мене звати Леся, друзі кличуть Лесюня. Мені 24 роки (до речі сьогодні wine ), ось шукала прочитати щось про макіяж на свято і знайшла цей сайт. Цікаві статті, постараюсь заходити частенько, особливо якщо на форумі буде весело. Па-па...
*пішла вибирати одяг на паті*

AleksaДата: Вівторок, 03.03.2009, 09:33 | Повідомлення # 5
Постійний відвідувач
Нагороди: 4
Репутація: 25
Я Олександра, мені 33 роки, зайшла сюди випадково (зранку вільний час на роботі, вирішила посидіти в інтернеті). Сама бухгалтер, одружена, є дитина, 6 років.
Сайт цікавий, не могла найти такий саме у Львові, особливо добре що є форум, так як він більш актуальний для мене ніж київські.

INKAДата: Середа, 04.03.2009, 18:27 | Повідомлення # 6
Літо форуму
Репутація: 131
Привіт всім! Мене звати Катя. Літом вихожу заміж. І так, як весілля - це найнезабутніший день, то я просто змушена виглядати на всі 100% biggrin . В пошуках візажиста і перукаря потрапила сюди. Надіюсь тут знайти хороші поради, можливо, і людину, яка б мені допомогла із макіяжем, зачіскою, манікюром.А також, надіюсь, на спілкування із приємними людьми

НікольДата: П`ятниця, 06.03.2009, 11:34 | Повідомлення # 7
Активний відвідувач
Нагороди: 6
Репутація: 33
Я тут все пишу, пишу. Треба познайомитись. Звуть мене Наталка, зареєструвалась як Ніколь. Мені 22. Працюю в банку по кредитах, скоро вихожу заміж. Я блондинка, голубі очі( як в анігдотах) smile :) Люблю кіно, танцювальну музику. Сайт подобається, легко все тут шукати, в статтях багато фоток і пояснення вказуються. Хочу щоб тут було побільше цікавих статей, більше новин, як по косметиці і макіяжу так і новин по Львову. Люблю спілкування, добрих людей.

ЗаяДата: Понеділок, 09.03.2009, 15:17 | Повідомлення # 8
Завсідник форуму
Репутація: 102
А я Зоя, друзі кличуть зайчиком, напевно видаюсь пухнастою і ніжною. biggrin Навчаюсь на менеджменті. Дуже люблю подорожувати, надаю перевау горам.

PtashechkaДата: Середа, 25.03.2009, 11:09 | Повідомлення # 9
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
Мене звати Тетяна, мені 20 років. По-ходу, я сама молодша тут ))) Студентка 3 курсу. Вчуся на фінансиста, але хочу повязати своє життя з Інтернетом (зараз по-троху просуваю свій сайт для жінок). Про цей сайт дізналася з email:)
Моє IMHO: дуже добре, що юанет розвивається. Дуже приємно бачити нові українськомовні сайти для жіночого населення.
З.І. А заміж в найближчі 3 роки не збираюся biggrin

lisaДата: Середа, 25.03.2009, 13:54 | Повідомлення # 10
Весна форуму
Нагороди: 16
Репутація: 145
Не самая. Я еще моложе - мне 20 будет только летом wink

Умный мужчина старается не давать женщине поводов для обид, но умной женщине, для того чтобы обидеться, поводы и не нужны.

luchikДата: Субота, 28.03.2009, 22:21 | Повідомлення # 11
Постійний відвідувач
Нагороди: 5
Репутація: 51
Я Лєна, мені 26. Сюди потрапила одною з перших, так як знайома з Ірою вже давно hello
Люблю стильні речі, латинську музику,весело проводити час з друзями та грати на нервах свого коханого чоловіка smile smile smile

Есть два способа командывать женщиной, но никто их не знает...

ПетрівнаДата: П`ятниця, 03.04.2009, 15:19 | Повідомлення # 12
Користувач
Нагороди: 2
Репутація: 17
Доброго дня дівчатка, ви тут усі такі молоденькі. Мені через місяць 50 уже, ось хочу щось собі на ювілей підібрати стильне - зачіску, макіяж, одяг. Випадково знайшла цей сайт. Приємно здивована, що у нас у Львові вже нарешті почали щось цікаве створювати. Сподіваюсь підкажете мені щось, пречитаю спочатку матеріали, тоді буду вже консультуватись.

ЕлектаДата: Четвер, 16.04.2009, 13:52 | Повідомлення # 13
Осінь форуму
Нагороди: 10
Репутація: 103
Всім првєтікі!!! Мене звати Оля, знайомі інколи називають Лялька, мені 22 роки. Закінчила політехнічний, зараз працюю. Я активна людина, обожнюю подорожі, особливо закордонні, повалятися на пляжі і взагалі леньтяйнічати biggrin На сайт потрапила випадково, хотіла хоч трошки навчитися робити виразні макіяжі, і ось я тут...

Додано (16.04.2009, 13:52)
---------------------------------------------

Quote (Марічка)
Привіт! Бачу нас поки що тут не густо. Я Марічка, мені 26 років, працюю менеджером в тур-фірмі, незаміжня. Мені звичайно подобається красиві макіяжі, різна косметика, але не завжди вистачає знань як всім цим правильно користуватись.

Марічка мені потрібна твоя допомога. Можеш написати приблизно ціни на відпочинок в Тунісі літом на двох, готель 4-5* все включено. Наперед вдячна!!!!!

МарічкаДата: Четвер, 16.04.2009, 22:07 | Повідомлення # 14
Завсідник форуму
Репутація: 88
Quote (Електа)
Марічка мені потрібна твоя допомога. Можеш написати приблизно ціни на відпочинок в Тунісі літом на двох, готель 4-5* все включено. Наперед вдячна!!!!!

Відписала в приват

INKAДата: Четвер, 07.05.2009, 13:46 | Повідомлення # 15
Літо форуму
Репутація: 131
Нові користувачі реєструються, але ніхто навіть не знайомиться sad Не порядок! biggrin

Львівський жіночий форум "Культ краси" » За філіжанкою кави. » Знайомимось. » Знайомимось. (Розповідаємо про себе, фото.)
Сторінка 1 з 712367»
Пошук:

Львівський жіночий форум "Культ краси" © 2009-2012
Створити сайт безкоштовно